Gerçekten bu adamı mı öneriyorsun? En kötü olarak önerilebilir. Çok kalitesi setler varken bu adamdan C# dinlemek insana eziyet olur.
Çok haklısınız mesela ben yazarak anladığım için Python'da öğrenmem gereken her şeyi bir deftere yazıyorum. Çok da güzel aklımda kalıyor eğer unutursam da açıp defterden okuyorum.Öğrenme şekline bağlı.
Ben daha çok yazılı şeylerden öğrenirim mesela. Kimisi de görsel şeylerle anlar. Kitap elinizin altında kullanmayacak olsanız bile bulunsun derim.
Bu arada ikisi de C harfi ile başlamasına karşın C# ile C++ ikisi de bambaşka dillerdir. Aklında bulunsun.
Çok haklısınız mesela ben yazarak anladığım için Python'da öğrenmem gereken her şeyi bir deftere yazıyorum. Çok da güzel aklımda kalıyor eğer unutursam da açıp defterden okuyorum.
Bir bilgisayar mühendisi olarak tavsiyem ezberlemeyin. Deftere yazmaya da gerek yok, iyi bir yazılımcı iyi google kullanabilen bir yazılımcıdır![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.