İnternetten Disney+ hesabı alınır mı?

Ahmylz_7

Hectopat
Merhaba. Bildiğiniz üzere Disney+ ülkemizde çıkış yaptı. Ben de Disney+ almak istiyorum ama aylık 35 TL ve bana göre fazla. Ortak alabileceğim bir kişi de yok. İnternette 5 TL gibi bir fiyata Disney+ üyeliği satan birkaç site var. Ben de bu sitelerden hesap almak istiyorum. Sizce alayım mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesaplar genelde çalıntı hesaplar olup birkaç güne patlıyorlar. Aynı hesaplara internettende ücretsiz şekilde erişebilirsin-tavsiye etmiyorum yanlış anlaşılmasın-

O hesapları tek başınıza kullanmıyorsunuz. Bunu Disney+ anlarsa hesabı komple siler.

Hocam site güvenilirse şansınızı deneyebilirsiniz ama ben pek tavsiye etmiyorum bu tür sitelerden satın alım yapmayı, çoğu zaman işe yaramıyor kodlar-satın alımlar.

Bununla uğraşacağına Disney ve Netflix içeriklerini bedavaya veren köklü siteler var onlara bak. Hem paran da gitmez.

Ben size beleş vereyim hocam iletişim bilgisi bırak

Daha 2 gün önce aldım. 32TL'ye Netflix UHD + Disney Plus + Youtube Premium aldım fakat hepsi tek kişilik yani 1 adet hesaba girebiliyorsunuz ama memnunum. (İtemhesap'tan aldım.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…