İnternetten Disney+ hesabı alınır mı?

Ahmylz_7

Hectopat
Merhaba. Bildiğiniz üzere Disney+ ülkemizde çıkış yaptı. Ben de Disney+ almak istiyorum ama aylık 35 TL ve bana göre fazla. Ortak alabileceğim bir kişi de yok. İnternette 5 TL gibi bir fiyata Disney+ üyeliği satan birkaç site var. Ben de bu sitelerden hesap almak istiyorum. Sizce alayım mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesaplar genelde çalıntı hesaplar olup birkaç güne patlıyorlar. Aynı hesaplara internettende ücretsiz şekilde erişebilirsin-tavsiye etmiyorum yanlış anlaşılmasın-

Hocam site güvenilirse şansınızı deneyebilirsiniz ama ben pek tavsiye etmiyorum bu tür sitelerden satın alım yapmayı, çoğu zaman işe yaramıyor kodlar-satın alımlar.

Merhaba. Bildiğiniz üzere Disney+ ülkemizde çıkış yaptı. Ben de Disney+ almak istiyorum ama aylık 35 TL ve bana göre fazla. Ortak alabileceğim bir kişi de yok. İnternette 5 TL gibi bir fiyata Disney+ üyeliği satan birkaç site var. Ben de bu sitelerden hesap almak istiyorum. Sizce alayım mı?

Bununla uğraşacağına Disney ve Netflix içeriklerini bedavaya veren köklü siteler var onlara bak. Hem paran da gitmez.

Ben size beleş vereyim hocam iletişim bilgisi bırak

Daha 2 gün önce aldım. 32TL'ye Netflix UHD + Disney Plus + Youtube Premium aldım fakat hepsi tek kişilik yani 1 adet hesaba girebiliyorsunuz ama memnunum. (İtemhesap'tan aldım.)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı