İnternetten elektronik sigara nereden alınır?

1- Aroma öncelikse premium likit öneririm fiyatları pahalıdır ama oldukça lezzetlidir. (Nasty, One Hit Wonder vs.) Forum üyeliğiniz onaylanınca bakarsınız tedarikçilere.
2- Aldığınız likitleri ben denemedim fakat fiyatı kadar etki edecektir zannımca pek bir şey beklememek lazım sonuçta fiyatları belli.
3- Nord 5 alarak iyi yapmışsınız gayet güzel cihazdır. Aromayı güzel verir. Biraz acemiliğinizi atıp bilgi sahibi olduğunuzda rba işlerine de el atarsınız daha tasarruflu olur. Forumda bir çok yardımcı arkadaş var göz gezdirirsiniz.
4-Ekstradan Smoke Hunter yerli likit üretici olarak güzeldir, kendiniz DIY kit olarak alıp yapacaksanız Bear Kimyanın aromaları güzeldir.
 

Rba falan konusunda muhtemelen ben sadece hazır makinelere / coillere bakarım şu anki gibi. Çok uğraşacağımı sanmıyorum yani o dıy olayınıda forumlarda bir yerde okumuştumda çok anlamamıştım ileride bakacağım. Likit olarak ise teşekkürler hocam bu markalara bakacağım benimkiler bitince.
 

Benim üyeliğim 1 yılda onaylandı hocam
 
Benim üyeliğim 1 yılda onaylandı hocam

Benim de 2-3 saat önce onaylandı yani 1 hafta oldu sanırım daha pek bir anlamı kalmadı gibi ama yine de bir bakarım daha konu oluşturmayı bile bulamadım telefondaydım.
 
Ö
Benim de 2-3 saat önce onaylandı yani 1 hafta oldu sanırım daha pek bir anlamı kalmadı gibi ama yine de bir bakarım daha konu oluşturmayı bile bulamadım telefondaydım.
Öyle demeyin hocam gene en ucuz oradaki tedarikçilerden bulursunuz kartuşu coili. Güzel Premium likitler de gene en ucuza orada satıyorlar.
 
Ö

Öyle demeyin hocam gene en ucuz oradaki tedarikçilerden bulursunuz kartuşu coili. Güzel premium likitler de gene en ucuza orada satıyorlar.

Evet bakacağım gibi ya zaten, ileride bir sorun olursa hızlıca çözmeme yarar belki.
 
Benim de 2-3 saat önce onaylandı yani 1 hafta oldu sanırım daha pek bir anlamı kalmadı gibi ama yine de bir bakarım daha konu oluşturmayı bile bulamadım telefondaydım.

Orada sadece bir lene sor ve şikayet kategorilerinde konu oluşturabiliyorsunuz amacı ise forumu kirletmemek. Yavaş yavaş konulara mesaj attıkça rütben arttığı için daha fazla kategori hakkında konu açabiliyorsun.
 
Attığınız sitelerin hiçbirini tercih etmem şahsen. Bireysel isterseniz Telegram, Facebook ve esf forumlarından alın. İlla siteden alacağım derseniz de buharkeyf, duman diyarı ve duman değil buhar sitelerine bakın.
 

O siteler tercihim değildi hocam hangisi gerçek diye sormuştum. Çok fazla olduğu içinde vaz geçip buharkeyfden aldım çünkü hakkında çok yorum var en azından. Esf Telegram falan insanı üşendiriyor o yüzden siteden aldım direkt. Bir sıkıntı çıkarsa esf yönlenirim muhtemelen bundan sonra. Forum biraz geç kabul ediyor istekleri yav 1 hafta sonra falan kabul etti o arada unuttum bile kayıt olduğumu.
 

Neden öyle anlamadım hocam benimkini birkaç saate kabul etmişlerdi ama ucuz olduğu için o uğraşa değer.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…