General Cevdet
Kilopat
Daha fazla
1- Aroma öncelikse premium likit öneririm fiyatları pahalıdır ama oldukça lezzetlidir. (Nasty, One Hit Wonder vs.) Forum üyeliğiniz onaylanınca bakarsınız tedarikçilere.Teşekkür ederim hocam. Tek merak ettiğim 2 konu var aslında 1.si likit olarak hangi markalar alınmalı? Ben direkt own güzel aromalı gibi duruyor diye ondan bir 3-4 tane yapıştırdım biraz da ucuzdu 150 TL falandı tanesi diye yani pek emin değilim iyi mi yaptım. 2.olarak da hangi makineyi almam lazım pek emin değilim sadece tat ve buhar istiyorum nargile çekim, herhangi bir nikotin bağımlılığım falan yok yani 0mg kullanıyorum istediğim zamanda bırakabiliyorum eski nord u da 5-6 ay kullanıp bir 2-3 yıl bırakmıştım sanırım. Baktığım zaman çift pil falan muhabbeti vardı işte ne kadar watt o kadar çok duman falan diye şeylerde gördüm. Bu kadar mı buharın olayı? Baktığımda nord 5 ve IPX80 çok tavsiye ediliyor gibiydi bende boyutuna nazaran çıkardığı buhardan ve kalitesinden ötürü Nord'u yapıştırdım yanlış mı yaptım acaba? Cevapların için şimiden teşekkürler hocam, bilmiyorsan da canın sağ olsun.
2- Aldığınız likitleri ben denemedim fakat fiyatı kadar etki edecektir zannımca pek bir şey beklememek lazım sonuçta fiyatları belli.
3- Nord 5 alarak iyi yapmışsınız gayet güzel cihazdır. Aromayı güzel verir. Biraz acemiliğinizi atıp bilgi sahibi olduğunuzda rba işlerine de el atarsınız daha tasarruflu olur. Forumda bir çok yardımcı arkadaş var göz gezdirirsiniz.
4-Ekstradan Smoke Hunter yerli likit üretici olarak güzeldir, kendiniz DIY kit olarak alıp yapacaksanız Bear Kimyanın aromaları güzeldir.