İnternetten elektronik sigara nereden alınır?

Yok atomizerdır moddur vs onlar alışveriş sitelerinde yok ancak ufak zımbırtıları var. Benim bahsettiğim yarın bir gün modu beğenirim mesela atomizerı değiştirmek isterim. Moda uyacak atomizerı bulamam vs çekingem o. Eski model değil de yeni teknoloji falan diyorlar onlardan bakıyorum. DNA'dır Chip'dir bilmem ne. Kendim yapacağım dediğim telini pamuğunu değiştirmek ya çok bir şey değil 😁

He sen atomizeri falan olanlardan bahsediyorsun. Ben nord gibi olanlardan bahsediyorum yani kartuş lu olanlar. Benim bildiğim atomizerli olanların atomizeride aynı sitede satılır ama evet Hepsiburada gibi yerlerde olmaz o muhtemelen. Ama nord veya IPX gibi seriler kartüş ve coil sadece istiyor dolayısıyla onlardan alırsanız zaten her yerde bulunuyorlar. Nord 5 mesela coil ve kartüş var bir tek zaten üstünde. Onlarda her yerde var diye dedim.

Yok atomizerdır moddur vs onlar alışveriş sitelerinde yok ancak ufak zımbırtıları var. Benim bahsettiğim yarın bir gün modu beğenirim mesela atomizerı değiştirmek isterim. Moda uyacak atomizerı bulamam vs çekingem o. Eski model değil de yeni teknoloji falan diyorlar onlardan bakıyorum. DNA'dır Chip'dir bilmem ne. Kendim yapacağım dediğim telini pamuğunu değiştirmek ya çok bir şey değil 😁
Hocam zaten modu bir ihtimal ama atomizeri öyle sitelerde bulamazsınız. Esf forumunda 0 veya 2. el ilanlardan edinebilirsiniz. Orada bile fazla çeşit pek kalmadı. Bu atomizer mevzusu da derya deniz. Girdiğinde bağımlısı oluyosun, merak ediyorsun elinden 5-10 tane geçiyor hiç farketmeden. Maddi olarak da çok zorluyor bu yüzden. Birini alıyosun sana uymuyor sonra başka alıyorsun vurumu az geliyor. Diğerini alıyorsun aroması zayıf kalıyor. Ötekine geçiyorsun sarımını beceremeyip sürekli dryhit yiyorsun. Anlayacağınız tatmin olması zor bir insansanız burası koca bir bataklık.

Hocam zaten modu bir ihtimal ama atomizeri öyle sitelerde bulamazsınız. Esf forumunda 0 veya 2. el ilanlardan edinebilirsiniz. Orada bile fazla çeşit pek kalmadı. Bu atomizer mevzusu da derya deniz. Girdiğinde bağımlısı oluyosun, merak ediyorsun elinden 5-10 tane geçiyor hiç fark etmeden. Maddi olarak da çok zorluyor bu yüzden. Birini alıyosun sana uymuyor sonra başka alıyorsun vurumu az geliyor. Diğerini alıyorsun aroması zayıf kalıyor. Ötekine geçiyorsun sarımını beceremeyip sürekli dryhit yiyorsun. Anlayacağınız tatmin olması zor bir insansanız burası koca bir bataklık.

Vallahi bayağı araştırdım okudum öğrendim. Modelleri belirledim ama o forumdaki üye ilanları gözükmüyor çünkü üyelik onaylanmıyor. Referans sistemi açmışlar. Bizim buradan üye olan varsa referans gösterebilir mi beni? İsmim blexi.

Merhaba. Ben de Smok Nord 5 almayı düşünüyorum. O fiyatlara önerebileceğiniz başka ürün var mıdır? Bİr de hangi siteden alabilirim?

Aynen hocam forumdaki satıcılardan kolaylıkla halledebilirsiniz. Ama buharkeyf konusunda aklınızda soru kalmasın kendim bizzat denedim ürün Sürat Kargo'nun yavaşlığından ötürü 1 haftada falan geldi ancak geldi ve kutu sıfırdı içeriği tamdı youtubedekilerle karşılaştırma yaptım birebir aynı ürün.
kral ürün güzel mi nord5 ablamda var bende almayı düşünüyorum da nasıl acaba?

Kral ürün güzel mi Nord5 ablamda var bende almayı düşünüyorum da nasıl acaba?

Bir de ithal likit aldım demişti ekşi mangolu bayağı da hoştu. Biraz araştırdıktan sonra 1-2 site buldum. Vapor vapes guzel gibi geldi daha once kullanan var mi? Ekşi mangolu likit alacağım o fikir sabit. Cihaz olarak da Nord5 alacagim fakat likiti nereden alsam bilemedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı