İnternetten gitar kursu önerisi

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Arkadaşlar, ablamdan kalma bir gitar var. Eskiden tellerini yenilemiştik fakat hiç kullanmadım. Solak olduğum için ve herkes sağ ile çaldığı için moralim bozulmuştu ve hiç çabalamadan bırakmıştım. YouTube'dan video öneriniz var mı? Yani hedefim önce notaları, sesleri öğrenmek sonra ise bir şarkının notalarını öğrenmek. Tabii bunlar yarın olacak değil fakat hobi işte, uzun uğraşlar lazım.

Bu arada bende solağım senin gibi bende korkmuştum öyle korkulacka vbişey yok sağ ele el nasıl mouse kulanmayı alışıyorsa sol elede rahat alışırsın zaten notaları öğrenerek bitmiyor teller ile elllerine egzersiz yapman lazım.

Başka kanal öneriniz var mı? Hangisi beni içine çekiyorsa onu izleyip denemek daha iyi olur.

Onur arta da bakabilirsin daha temelden alıyor.

Bu arada bende solağım senin gibi bende korkmuştum öyle korkulacka vbişey yok sağ ele el nasıl mouse kulanmayı alışıyorsa sol elede rahat alışırsın zaten notaları öğrenerek bitmiyor teller ile elllerine egzersiz yapman lazım.

Onur arta da bakabilirsin daha temelden alıyor.
Heh, bu sevindirdi. Peki bir şey diyeceğim. Sağlaklar veya gitar dersi kanalı gitarın gövdesini (o kahverengi olan yeri) sağda, diğer sopa gibi uzanan yeri solda tutuyor. Sizde mi bunun gibi yaptınız yoksa zıt mı yaptınız? Tamam Onur arta da bakacağım.

Şimdiden kolay gelsin. Ben de evde öğrendim. Gitarda öğrenmenin sonu yoktur. Yabancı kalmadım diyelim. Çalmayı sevmelisin, uğraşmayı sevmelisin, gitara önem vermelisin. Heves mi, yoksa gerçekten öğrenmek istediğini zaman gösterecektir. Umarım hevesle kalmaz. Pes etmez isen, zamanı oluruna bırakırsan yapabilirsin. Notalı çalışmak bana çok sıkıcı gelmişti. Okulla alakan olmadığı için nota şart değil. Çok istersen sonradan da notaları öğrenebilirsin. Başlarda zorlanacaksın. Şarkıya odaklı çalışma yapmamanı öneririm. Stres atmaya, can sıkıntısını gidermeye, depresyona dahi iyi gelen aktivite. Zamanla sana mutluluk verecektir. Diğer kişileri rahatsız etmemek için geceleri gitarın klavyesine peçete koyarak sessiz şekilde çalışmanı da tavsiye ederim. 🙃

Technopat Haberler

Geri
Yukarı