Spotify Lite APK indirmek istediğimde böyle bir mesajla karşılaştım. Bu konu hakkında bilgisi olan biri varsa beni aydınlatabilir mi?
Eki Görüntüle 2077493
Spotify Lite APK indirmek istediğimde böyle bir mesajla karşılaştım. Bu konu hakkında bilgisi olan biri varsa beni aydınlatabilir mi?
Eki Görüntüle 2077493
Hocam çoğu APK'da bu uyarı geliyor virüs olsun veya olmasın önemsiz. O bilinen Türk sitesinden kurduysanız sorun yok zaten.
Hocam virus total var onun harici güvenilir sitelerin listesi var indirirken taratıyorum internette siteyi araştırıyorum sorun olmuyor hiç bir şey olmadı şu ana kadar. Zaten Toprak hocanın sitesinde virüs olması imkansız çocukluğumdan beri kullanıyorum hiç bir şey olmadı.Yine de internete fazla güvenme virüs olabiliyor.
Hocam VirusTotal var onun harici güvenilir sitelerin listesi var indirirken taratıyorum internette siteyi araştırıyorum sorun olmuyor hiçbir şey olmadı şu ana kadar. Zaten toprak hocanın sitesinde virüs olması imkansız çocukluğumdan beri kullanıyorum hiçbir şey olmadı.
Eki Görüntüle 2077493
Hocam biliyorum evet ama bilinen siteler diye bir şey var. Ürün ücretsiz ürün sensin mantığı yok sitede. Çoğu güvenilir sitede zaten reklam izliyorsun öyle indiriyorsun reklama tıklıyorsun adam oradan kazanıyor parasını.Anti virüsler bazen bulamayabiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.