İnternetten indirilen APK dosyası kişisel verilere mi erişiyor?

• Konuyu başlatan Dırii
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 1.948

Dırii

Centipat
Daha fazla  
Spotify Lite APK indirmek istediğimde böyle bir mesajla karşılaştım. Bu konu hakkında bilgisi olan biri varsa beni aydınlatabilir mi?

IMG_20240107_113504.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Gördüğüm kadarıyla androidoyunclubdan indirmişsiniz. Sosyal'de korsana destek verilmiyor.

Spotify Lite APK indirmek istediğimde böyle bir mesajla karşılaştım. Bu konu hakkında bilgisi olan biri varsa beni aydınlatabilir mi?

Eki Görüntüle 2077493

İnternetten indirdiğiniz tüm uygulamalarda virüs olabiliyor ve Anti-Virüs'ler fark edemiyor. İnternetten indirmemenizi öneririm telefonunuza bir şeyler olabilir. Ha olursa suç bende değil.

Eki Görüntüle 2077493

Hocam Play Protect denen Google yazılımı internetten indirilen uygulamalar güvenilir mi değil mi diye tarar. Sizde internetten APK indirdiğiniz için böyle uyarmış. Virüs olabilir de olmaya da buna garanti veremeyiz. Ama şunu unutmamak lazım bir ürün eğer bedavaysa bil ki o ürün aslında sizsiniz.

Hocam çoğu apk'da bu uyarı geliyor virüs olsun veya olmasın önemsiz. O bilinen Türk sitesinden kurduysanız sorun yok zaten.

Yine de internete fazla güvenme virüs olabiliyor.
Hocam virus total var onun harici güvenilir sitelerin listesi var indirirken taratıyorum internette siteyi araştırıyorum sorun olmuyor hiç bir şey olmadı şu ana kadar. Zaten Toprak hocanın sitesinde virüs olması imkansız çocukluğumdan beri kullanıyorum hiç bir şey olmadı.

Hocam VirusTotal var onun harici güvenilir sitelerin listesi var indirirken taratıyorum internette siteyi araştırıyorum sorun olmuyor hiçbir şey olmadı şu ana kadar. Zaten toprak hocanın sitesinde virüs olması imkansız çocukluğumdan beri kullanıyorum hiçbir şey olmadı.

Anti virüsler bazen bulamayabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı