İnternetten Klavye Almak

JuliKingsley

Megapat
Daha fazla  
Az önce 50 TL'lik açtım ama sonra bütçemi büyüttüm ve %95 Bloody B120 alacağım. Öncelikle 100-120TL gibi nakit para var elimde.
  1. Gaming klavye olacak tabii ki, sadece CS:GO oynuyorum yoğun olarak. Günlük 10 saat kadar falan, sıralamam GE.
  2. Tip olarak Razer BlackWidow tarzı olmasını isterim, ufak multimedya klavyeler yerine geniş ve büyük kalın tipli klavye, B120 böyle olduğu için alabilirim.
  3. Bütün ekipmanlarımı Vatan'dan almıştım ama bunu Vatan'dan alır isem 160 TL gibi bir fiyat istiyorlar. Hepsiburada ve İncehesap'ta 110TL'ye kargo ve ürün mevcut.
  4. İncehesap.com'da aldığım ürün kaç günde gelir ve ödeme konusunda ne yapabilirim?
  5. Kredi kartım yok banka kartı olan Ininal kartıma nakit parayı yükleyip o şekilde alışveriş yapsam olur mu veya kapıda ödemesi bulunmakta mıdır ?
  6. Hepsiburada'da aldığım ürün kaç günde gelir ve ödeme konusunda aynı şekilde kapıda ödeme var mıdır ve bu Ininal kart ile ödeme yapabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim yardımların için teşekkürler 2 konuma da yazmışsın.

Birde şuan siparişi vereceğim Hepsiburadadan laptop fırsatı şeklinden yarın kargoda diyor kaç güne elime ulaşır hiç alışveriş yaptın mı?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı