İnternetten laptop alınır mı?

Ayla9080

Hectopat
Ben internetten MacBook aldim laptop geç şarj oluyordu. Orijinaldi ve kutusu acilmamisti. Satici sağ olsun iade aldi ama yine almak istiyorum magazadan almak daha cok istiyorum ama resmen 10 bin TL fark var Hepsiburada'yla. Magazadan alinca gorerek ve daha garantili oluyor ne yapsam bilemedim?

Mağazadan alışveriş yapan kaldı mı ya?

Mağazada satılan ürün de ayıplı çıkabilir. İade süreci vs. daha kolay olur sadece. 10.000 TL fark vermeye kesinlikle değmez.
0 ürünlerin ayıplı çıkma ihtimali çok düşük olsa da var. Her şeyde var. Size de şanssızlık denk gelmiş. Bir daha olacağını sanmıyorum.
Dükkanın kirasını ödemek istemiyorsanız internetten alın bence. :D

Mağazadan alışveriş yapan kaldı mı ya?

Alınır niye alınmasın.

Mağazada satılan ürün de ayıplı çıkabilir. İade süreci vs. daha kolay olur sadece. 10.000 TL fark vermeye kesinlikle değmez.
0 ürünlerin ayıplı çıkma ihtimali çok düşük olsa da var. Her şeyde var. Size de şanssızlık denk gelmiş. Bir daha olacağını sanmıyorum.
Dükkanın kirasını ödemek istemiyorsanız internetten alın bence. :D

Zaten internetten almalısın yoksa en az +5k para ödüyorsunuz

Hepsiburada saticisi güvenli mi sizce?

Evet ama bilemedim cok korkuyorum ya iade almazlarsa.
Öyleyse hiç problem olmaz merak etmeyin. Satıcı başkaysa bile hepsiburada bayağı yardımcı oluyor. Satıcı kendiyse hayli hayli yardımcı olur.
İnternette çok insan var itopya, sinerji gibi mağazalardan ürün alıp sorun yaşayan. Hepsiburada o tarz firmaların hepsinden iyidir diye düşünüyorum.

Mümkün olduğunca Hepsiburada'dan alışveriş yapmaya çalışırım bir şey olmaz güvenilirdir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı