İnternetten Nasıl Para Kazanabilirim?

akk007x

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar liseye başladım ve okulum uzakta aileme ulaşmak için telefonum yok. İnternet üzerinden ne gibi işler yapıp para kazanabilirim?

Şu an ailemle birlikteyim okullar açıldığı zaman ne yapacağımı bilemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yandex toloka önerilmiş, bende eklemek istiyorum. Tolokayı araştırırsanız, iyi miktarlar kazanabilirsiniz. Kasım ayında başladım şuana kadar 700$~ kazandım.

Yandex toloka önerilmiş, bende eklemek istiyorum. Tolokayı araştırırsanız, iyi miktarlar kazanabilirsiniz. Kasım ayında başladım şuana kadar 700$~ kazandım.

Nasıl ya gerçek mi bu kartınıza geldi mi harcadınız mı?

Neden hep 0 dolar veriyor?

Benim attığım fotoğraf görev eğitimi olduğundan 0 cent. Genelde eğitimler 0 cent veriyor. Bazı görevlerin eğitim cevapları YouTube'da var oralardan bakabilirsin. Ayrıca bir tavsiye vermek istiyorum, profilinden dilleri çoğalt ama en fazla 5 tane seç. 5 taneyi geçersen banlanabilirsin. Bende açık olan diller: Almanca, İngilizce, Rusça, Türkçe, İspanyolca.

3D bir görev var o nasıl yapılıyor ?
?

Son düzenleme:
Araştırdım güzele benziyor gerçekten nasıl bir şey günde 1TL bile yeter bana biraz açar mısın?
Toloka'da belirli ücret karşılığı görevler veriliyor. Ne kadar düzgün yaparsan kazancı maksimum oluyor. Ben çantama su koyup navigasyonda gösterilen mekanların girişini çekerek mekan başı 15-25cent kazanıyordum. O bir süre sonra kaldırıldı. Artık çok para veren görevler yok ama yine de biraz bir şey var. Görevler de toloka puanına göre daha çok çıkıyor. Toloka puanını da iyi görev yaparak yükseltiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…