A akk007x Decapat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar liseye başladım ve okulum uzakta aileme ulaşmak için telefonum yok. İnternet üzerinden ne gibi işler yapıp para kazanabilirim? Şu an ailemle birlikteyim okullar açıldığı zaman ne yapacağımı bilemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2021
Arkadaşlar liseye başladım ve okulum uzakta aileme ulaşmak için telefonum yok. İnternet üzerinden ne gibi işler yapıp para kazanabilirim? Şu an ailemle birlikteyim okullar açıldığı zaman ne yapacağımı bilemiyorum.
Yusufdmrk Decapat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 391 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #21 cloud9 dedi: Yandex toloka önerilmiş, bende eklemek istiyorum. Tolokayı araştırırsanız, iyi miktarlar kazanabilirsiniz. Kasım ayında başladım şuana kadar 700$~ kazandım. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl işliyor orası? Artı 0 Eksi
cloud9 dedi: Yandex toloka önerilmiş, bende eklemek istiyorum. Tolokayı araştırırsanız, iyi miktarlar kazanabilirsiniz. Kasım ayında başladım şuana kadar 700$~ kazandım. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl işliyor orası?