Efsane4444 Centipat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #21 Etsy dijital mağaza açma konusunda herkes çok heveli fakat işler o kadar basit yürümüyor heleki etsy üzerinde bir sanatsal hikayenizin olması lazım. öyle al sat ile çok bir yere gelinmez. başkasının ürünleriyle olmaz benim fikrim bu yönde
Etsy dijital mağaza açma konusunda herkes çok heveli fakat işler o kadar basit yürümüyor heleki etsy üzerinde bir sanatsal hikayenizin olması lazım. öyle al sat ile çok bir yere gelinmez. başkasının ürünleriyle olmaz benim fikrim bu yönde
Y yzonuma Femtopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #22 264523 dedi: CS:GO oynayıp kasa düşürmekle başlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Benim 11 yaşındaki kuzen yapıyor
264523 dedi: CS:GO oynayıp kasa düşürmekle başlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Benim 11 yaşındaki kuzen yapıyor
Aveyron Megapat Katılım 18 Temmuz 2014 Mesajlar 448 Çözümler 3 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen Profil Kapağı 1524135806 21 Ağustos 2023 #23 Canva'da dijital tasarımlar yapıp ETSY üzerinden satarak para kazanabilirsiniz: Etsy’de Satış Yapmak için Canva’yı Kullanma Rehberi Burada anlatıldığı kadar kolay olsa da önemli olan ilham ve biraz da istek.
Canva'da dijital tasarımlar yapıp ETSY üzerinden satarak para kazanabilirsiniz: Etsy’de Satış Yapmak için Canva’yı Kullanma Rehberi Burada anlatıldığı kadar kolay olsa da önemli olan ilham ve biraz da istek.