İnternetten nasıl para kazanılır?

Bana göre zor işe benziyor ama nasıl başlayacağım konusunda yardımcı olur musun? Bir de Photoshop işleri nasıl oluyor? Pc de öğrenmem zaman alacak Bir de şey gördüm kağıtta anime karakteri çiziyorlar bunların kazancı olur mu?

Oyun videosu çeksem olmaz mı?

Olur. Ama başka yerden aldığın fikirler tükenir. Kendin bulmalı ve üretmelisin. En önemlisi ise istikrarlı olmalısın. En azından para kazanan bir YouTuber olmak istiyorsan. Ki bu söylediklerimi yapıp para kazanabiliyorsan zaten boş zamanlarında hobi olarak değil, tam zaman iş olarak yapıyor olman gerekir.

Bana göre zor işe benziyor ama nasıl başlayacağım konusunda yardımcı olur musun? Bir de Photoshop işleri nasıl oluyor? Pc de öğrenmem zaman alacak Bir de şey gördüm kağıtta anime karakteri çiziyorlar bunların kazancı olur mu?
Bu tip YouTube benzeri işler için kitle yaratman gerekiyor önce. Yani sayfanı ve kanalını büyütene kadar baya bir zaman harcaman gerekiyor. Oyun videoları için de aynı durum söz konusu diyebiliriz.

Photoshop nasıl oluyor diyorsan demek ki çok bilgili değilsindir. YouTube eğitim videolarını izleyerek öğrenebilirsin ve kendini geliştirebilirsin. Yani bence şu an kendini eğit ve geliştir bu alanlarda. Paradan önce bak bakalım bunlara hakim bir yapıya sahip olabiliyor musun diye. Çünkü bu alanda baya baya iyi işler yapan insanlar var. O seviyeye daha çok var bence.

Bu tip YouTube benzeri işler için kitle yaratman gerekiyor önce. Yani sayfanı ve kanalını büyütene kadar baya bir zaman harcaman gerekiyor. Oyun videoları için de aynı durum söz konusu diyebiliriz.

Photoshop nasıl oluyor diyorsan demek ki çok bilgili değilsindir. YouTube eğitim videolarını izleyerek öğrenebilirsin ve kendini geliştirebilirsin. Yani bence şu an kendini eğit ve geliştir bu alanlarda. Paradan önce bak bakalım bunlara hakim bir yapıya sahip olabiliyor musun diye. Çünkü bu alanda baya baya iyi işler yapan insanlar var. O seviyeye daha çok var bence.
Youtuber olmak işi bana boşuna çaba gibi geliyor ama Youtuber ile sponsor olsam birlikte video çekelim desem sonra ona Benim kanalıma Fan kazandır felan desem olur mu? Belki ona bir miktar para ödeyebilirim.

Benim arkadaş da Photoshop derslerini youtube den izle dedi bıraktım. Photoshop öğrenirsem edit hariçi neler yapabilirim hayal gücüme güvenerek baştan bir kız karakter çizebilir miyim? Yaptığım sanatları nereye satarım?

O
Youtuber olmak işi bana boşuna çaba gibi geliyor ama Youtuber ile sponsor olsam birlikte video çekelim desem sonra ona Benim kanalıma Fan kazandır felan desem olur mu? Belki ona bir miktar para ödeyebilirim.
O para bir miktar olmaz senden çok para ister yada seni reddeder direk. Adamın belli bir kitlesi ve egosu var, seninle bedavaya yada ucuza paylaşmaz bunları.

Uygun bütçeler ile YouTube un kendisine reklam verilebiliyor. Ama reklam olarak vereceğin video üzerinde çok çalışman gerek. Mesela uzun veya sıkıcı olmaması lazım. Kısa ve merak uyandırıcı olması gerek ki reklamvereni ziyaret butonuna tıklasın insanlar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı