İnternetten para kazanırsak vergi vermek gerekir mi?

Hocam yüksek ihtimal Growtopia'dan bahsediyor. Çok zor o rakamlara ulaşmak. 5 yıl oynadım. 150 TL kaptırdım.

Hocam aman dikkat geçen 15 dl kaybettim oyun sıktı bıraktım artık.

Konuyu açan arkadaşın dediği paralar merak ettirtti vallahi, bilmiyorum araştıracağım galiba biraz.

Hocam üçüncü parti programlar sayesinde 24 saat bilgisayarı açık tutuyorum. Ellerimi oynatmadan kazanıyorum o rakamları istesem daha da zorlar iki katına çıkartırım fakat bilgisayarı aşırı zorlamak istemiyorum açıkçası. Birkaç gündür araştırdığım konular kafamı kurcaladı ileride sorun çıkmaması için çünkü kazandığım rakamlar cidden normal insandan %50 daha az ve vergi falan da vermiyorum illaki vermem gerekir ama net bir açıklama bulamadım hala araştırmaktayım konuyu. Birkaç kişiye daha danışacağım muhtemelen.

Hocam vergi verilmiyor Online satış yapan çoğu kişi vermiyor, bende valoran LoL hesabı satıyorum vergi falan vermiyorum, yani sizinkiyle aynı şey sizde sonuçta hesap kasıp onu satıyorsunuz.

Bu işin mantığı ne? Dl fiyatlarına baktım da 15TL gibi bir fiyatı var.

Hocam boş verin cidden çok dolandırıcı var. Fiyatlar sizi aldatmasin.
Hocam vergi verilmiyor Online satış yapan çoğu kişi vermiyor, bende valoran LoL hesabı satıyorum vergi falan vermiyorum, yani sizinkiyle aynı şey sizde sonuçta hesap kasıp onu satıyorsunuz.

Hocam vergisini vermek zorunlu. Siz vermiyorsunuz diye vergi kuralı yok maalesef.

Şahıs şirketi açmanız gerekiyor diye biliyorum ama dönemsel ücret ödenmesi gerekiyor mu bilmiyorum. Araştırmanız ve bir muhasebeci ile konuşmanız daha iyi olur. Ama kazanmadığınız paranın vergisini vermezsiniz sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…