Internetten para kazanıyorum, vergi ödemem lazım mı?

Aylık 500 ila 1200 euro arasinda bir gelirim var ve bunun hepsini internetten kazaniyorum, para yurtdisindan geliyor ve banka hesaplarima geciyor. Benim vergi odemem lazim mi, bu gelirle ne kadar vergi oderim?
Linkteki videoyu izleyerek sorularına cevap bulabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aylık 500 ila 1200 euro arasinda bir gelirim var ve bunun hepsini internetten kazaniyorum, para yurtdisindan geliyor ve banka hesaplarima geciyor. Benim vergi odemem lazim mi, bu gelirle ne kadar vergi oderim?
Hocam selam, ben de yaklaşık bi 3-4 senedir bu tarz gelir elde ediyorum. Daha bir şey yaşamadım aşırı çok bir para gelmediğinden ama yavaştan artmaya başladı miktarlar ve biraz derde düştüm. Hiç bir sorun başınıza geldi mi, hala daha aynı şekilde devam mı ediyorsunuz?

Hocam selam, ben de yaklaşık bir 3-4 senedir bu tarz gelir elde ediyorum. Daha bir şey yaşamadım aşırı çok bir para gelmediğinden ama yavaştan artmaya başladı miktarlar ve biraz derde düştüm. Hiçbir sorun başınıza geldi mi, hala daha aynı şekilde devam mı ediyorsunuz?

Selam hocam, böyle işler genel olarak hemen sorun çıkarmaz, geçmişe dönük 2-3 yıl sonra çıkarır, elde ettiğiniz kazançlar ciddi artışta ise mutlaka bir şahıs şirketi kurup, vergi vermelisiniz, bana daha detaylı açıklarsan, yardımcı olabilirim.

Selam hocam, böyle işler genel olarak hemen sorun çıkarmaz, geçmişe dönük 2-3 yıl sonra çıkarır, elde ettiğiniz kazançlar ciddi artışta ise mutlaka bir şahıs şirketi kurup, vergi vermelisiniz, bana daha detaylı açıklarsan, yardımcı olabilirim.
Hocam Roblox oyunları yapıyorum, önceden kendim oyun yapmayıp direkt oyunlarla komisyon şeklinde çalşıtığımdan aşırı fazla bir gelir olmuyordu. Şu an ise kendi oyunlarımı yapmaya başladığımdan gelir aralığım bayağı bi yükseldi ve tahminen 2026 başında çok daha fazla yükselicek. O yüzden sanırım şirketi şimdiden açmak lazım. Aslında bir kere açmıştım ama BAĞKUR ödeme zorunluluğundan vazgeçip kapatmıştım. Seve seve ödeyecez gibi duruyor keşke tercihe bağlı ödemeden de yapılsa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı