İnternetten para kazanmak mümkün mü?

efeyj

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam daha 16.yaşındayım internetten bir ek gelir elde etmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Neler yaparak gelir elde edebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Web, software, 3D Unity, geliştirici olabilirsin. Freelancer şekilde çalışırsın.

Arkadaşlar selam daha 16.yaşındayım internetten bir ek gelir elde etmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Neler yaparak gelir elde edebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Web, software, 3D Unity, geliştirici olabilirsin. Freelancer şekilde çalışırsın.
Freelancer de para yok yazılım bilgisi varsa yukarda dediğiniz gibi kazanabilir

Hocam ben Udemy üzerinden Uygulamalı Web Geliştirme kursu alıyorum gayet te memnumum. Ama alacaksanız günde en az 1 2 saatinizi ayırmanız gerekiyor.

Freelancer de para yok yazılım bilgisi varsa yukarıda dediğiniz gibi kazanabilir

Nasıl yok hocam? Arkadaş kendi çapında başarılı projeler yapsa, ve firmalar bunu görüp onunla çalışmak istemez mi? Gerek freelancer gerek masabaşı.

Hocam ben Udemy üzerinden uygulamalı web geliştirme kursu alıyorum gayet te memnumum. Ama alacaksanız günde en az 1 2 saatinizi ayırmanız gerekiyor.

Nasıl yok hocam? Arkadaş kendi çapında başarılı projeler yapsa, ve firmalar bunu görüp onunla çalışmak istemez mi? Gerek freelancer gerek masabaşı.

Hocam Udemy çok duydum şu an staj yaptığım fabrikada da bir abi var o söylemişti bana Udemy uygulamasını bir de ilk kez alanlara indirim oluyormuş siz kimin kursunu alıyorsunuz acaba.

Hocam ben Udemy üzerinden Uygulamalı Web Geliştirme kursu alıyorum gayet te memnumum. Ama alacaksanız günde en az 1 2 saatinizi ayırmanız gerekiyor.

Freelancerliği 6 ay denedim gerçektende tasarımlarım güzel beğenilen ucuz vektör tabanlı adobeden yapılmalardı ancak o kadar çok kullanıcı varki insanlar bu işin okulunu okumuş insanlara yaptırıyor genel olarak 1-2 iş geliyor dahası gelmiyor boşa uğraşmanıza yazık

Freelancerliği 6 ay denedim gerçektende tasarımlarım güzel beğenilen ucuz vektör tabanlı Adobe'den yapılmalardı ancak o kadar çok kullanıcı varki insanlar bu işin okulunu okumuş insanlara yaptırıyor genel olarak 1-2 iş geliyor dahası gelmiyor boşa uğraşmanıza yazık.

Freelancer dediğiniz şey serbest çalışmak mı oluyor hocam.

Freelancer dediğiniz şey serbest çalışmak mı oluyor hocam.
Aynen hocam. Herhangi bir patronun falan olmuyor. Bu işin alanı da bu zaten. Serbest çalışan Sen oluyorsun ortada.

Hocam peki diyelim Ben HTML,CSS orta seviye de PHP biliyorum ama bu işi bilen birine yaptırıp ufaktan renk ayarları ve biraz CSS ayarları katarak projeye bunu satmak veya birebir arbitrage yapmak istiyorum. Fakat başkasına yaptırdım o demek değil ileride Ben yapmayacağım. Sadece başkasına işi gördüp bundan kar elde edip hem karşı tarafa kazandırmak hem de kendim kazanmak ve kazandığım parayı eğitimime verip kendimi de geliştirmek istersem. Bu mümkün mü?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı