İnternetten para kazanmak mümkün mü?

Mümkün ama internetten para kazanan çoğu Türk yabancı şirketlere home office şeklinde çalışıyor. Bilgisayar mühendisi olan Türkler Apple ya da Samsung'ta çalışıyorlar onun dışında borsa sayesinde kazanırsın başka şekilde kazanıyorum diyen yalan söylüyordur.

Mümkün ama internetten para kazanan çoğu Türk yabancı şirketlere Home Office şeklinde çalışıyor. Bilgisayar mühendisi olan Türkler Apple'ya da Samsung'ta çalışıyorlar onun dışında borsa sayesinde kazanırsın başka şekilde kazanıyorum diyen yalan söylüyordur.

Hocam borsa ve kripto içinse biraz eğitim alınmalı bence çünkü bunu kumar gibi oynayanlar var bilmeden. Ya da direkt borsaya yatırım yapılıp uzun vade beklenebilir.

Hocam borsa ve kripto içinse biraz eğitim alınmalı bence çünkü bunu kumar gibi oynayanlar var bilmeden. Ya da direkt borsaya yatırım yapılıp uzun vade beklenebilir.
Haklısınız hocam bu işi gerçekten bilen birisinin eğitim vermesi lazım ama ben Türkiye'de gerçekten bilen sayılı kişiler olduğunu düşünüyorum, ki bende borsayla ilgilenmek istiyorum ama doğru düzgün eğitim veren birisini görmedim daha.

Haklısınız hocam bu işi gerçekten bilen birisinin eğitim vermesi lazım ama ben Türkiye'de gerçekten bilen sayılı kişiler olduğunu düşünüyorum, ki bende borsayla ilgilenmek istiyorum ama doğru düzgün eğitim veren birisini görmedim daha.
aslında verenler oluyor ama mantıkken kimse kendine rakip çıkarmak istemez hocam önerileriniz için teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı