Selam
Arkadaşlar ben internetten para kazanmak istiyorum. Web site açtım ama günde ortalama 10 kişi giriyor. Şuana kadar toplam belki 250- 300 kişi girmiş.
Yani başka seçenekler arıyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim.
Selam
Arkadaşlar ben internetten para kazanmak istiyorum. Web site açtım ama günde ortalama 10 kişi giriyor. Şuana kadar toplam belki 250- 300 kişi girmiş.
Reklamını yapın o web sitenin, tabii her yere kopyala yapıştır yapmayın. Photoshop biliyorsanız yapıp satabilirsiniz, ilanlara karşılık verip para kazanabilirsiniz, mining yapabilirsiniz üst düzey isterseniz.
Selam
E-ticaret’i iyice araştırıp dropshipping yapabilirsin. Ama çok uzun bir süreç çok fazla detay var ve baya video izleyip bilgi sahibi olmanız gerekiyor.
Arkadaşlar ben 15 yaşında bir gencim. Açıkcası kendi paramı kazanıp kendime telefon, bilgisayar almak istiyorum. Öyle bir anda 5000 TL kazanmayı düşünmüyorum. Haftada 200 TL civarı olabilir. Photoshop yapmayı bilmiyorum. Kendime ait Papara kartım var. Sizin bildiğiniz pasif gelir kaynağı var mıdır?
Selam
Oyun yapıp Instagram'a para basıp paranın dibine vurabilirsiniz. Oyununuzun ne olduğu önemli değil sonsuz ve saçma olması yeterli. Bir de oyun reklamını yayınlarken beyniniz yokmuş ve oyun çok zormuş gibi oynayıp oyun reklamının açıklamasına "harder than think" yazmanız yeterli.