İnternetten para nasıl kazanılır?

Burs çıkmıyor maalesef. 2 Senedir deniyorum ama herhangi bir bursu alamadım. Okuldan çalışmaya vaktim olsa çalışacağım fakat olmuyor. Para biriktirip güzel bilgisayar almıştım geçen sene, sadece oyun oynamaya ve video izlemeye yarıyor şuanlık. Para kazanma evresine inşallah geçiş yaparım. :)
Mining yap eğer sistem iyiyse. 6 gb ekran kartıyla günde 3 dolar kazarsın.

Mining yap eğer sistem iyiyse. 6 gb ekran kartıyla günde 3 dolar kazarsın.
Mining olayını araştırdım ama çok anlamadım nasıl yapılacağını. Ekran kartım 8gb rtx 3060 var. Tam olarak ne kadar kazanacağım, bu sırada bilgisayarı kullanabilecek miyim, bilgisayarımı yıpratır mı, elektrik faturasının bedelini karşılar mı gibi bir çok soru var aklımda. Çevremde yapan olmadığı için profesyonel destek alıp bilgi edinemiyorum bu yüzden de girmedim.

Mining olayını araştırdım ama çok anlamadım nasıl yapılacağını. Ekran kartım 8 GB RTX 3060 var. Tam olarak ne kadar kazanacağım, bu sırada bilgisayarı kullanabilecek miyim, bilgisayarımı yıpratır mı, elektrik faturasının bedelini karşılar mı gibi birçok soru var aklımda. Çevremde yapan olmadığı için profesyonel destek alıp bilgi edinemiyorum bu yüzden de girmedim.

Dijital madencilik kategorisine konu açıp bu sorunu sor, çok bilgili üyeler var forumda yardımcı olurlar. Ama sandığından çok daha basit ve zararsız bir olaydır, bilmeni isterim.

Mining olayını araştırdım ama çok anlamadım nasıl yapılacağını. Ekran kartım 8 GB RTX 3060 var. Tam olarak ne kadar kazanacağım, bu sırada bilgisayarı kullanabilecek miyim, bilgisayarımı yıpratır mı, elektrik faturasının bedelini karşılar mı gibi birçok soru var aklımda. Çevremde yapan olmadığı için profesyonel destek alıp bilgi edinemiyorum bu yüzden de girmedim.

1635980094308.png

Aylık 1350 TL cepte, aylık 75 TL elektriğe versen kalır sana yine iyi bir para.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı