İnternetten PC almak

Detay belirt hocam. Alacağın sitenin adı nedir? Alacağın sistemin adı nedir?

Siparişiniz onaylandıktan kaç gün sonra geldi bilgisayar hocam ? Benim dün öglene doğru onaylandı (17 haziran)

Siparişiniz onaylandıktan kaç gün sonra geldi bilgisayar hocam ? Benim dün öglene doğru onaylandı (17 haziran)
Onaylandıktan 2 gün sonra montaja başlandı. montajdan 2 gün sonra yani onaydan 4 gün sonra kargoya verildi.

Siparişiniz onaylandıktan kaç gün sonra geldi bilgisayar hocam? Benim dün öglene doğru onaylandı (17 Haziran)

Hocam kargoya 4 günde verildi ama Aras Kargo çok yavaştı. Zannediyorum ki karantina yoğunluğundan dolayı yavaşlar. Kargo'ya verildikten 1 hafta sonra elime ulaştı kasa.

Hocam kargoya 4 günde verildi ama Aras Kargo çok yavaştı. Zannediyorum ki karantina yoğunluğundan dolayı yavaşlar. Kargo'ya verildikten 1 hafta sonra elime ulaştı kasa.
Bende ertesi gün ulaştı, bende bi gariplik var galiba

Onaylandıktan 2 gün sonra montaja başlandı. montajdan 2 gün sonra yani onaydan 4 gün sonra kargoya verildi.

Tesekkürler hocam demekki 1 hafta beklicem. İnşallah sorunsuz gelir Kurulum yaparken yardim istesem sizden sorun olmaz dimi mesaj atsam

Valla 2 hafta önce vatandan parçaları teker teker aldım 2 günde geldi hepsini de kendim montajladım gayet memnunum,artık o internetten bişey alınmaz görüşü geride kaldı bence.

Tesekkürler hocam demekki 1 hafta beklicem. İnşallah sorunsuz gelir Kurulum yaparken yardim istesem sizden sorun olmaz dimi mesaj atsam
PC'yi montajsız mı alacaksınız? Ben montajlı aldığım için kurulumda sadece ekran kartını biliyorum Onda da yardım edebilirim tabii.

PC'yi montajsız mı alacaksınız? Ben montajlı aldığım için kurulumda sadece ekran kartını biliyorum Onda da yardım edebilirim tabii.

Yok hocam montajli aldim zaten de ekran kartinida takarim. Sonrasi icin program kurma windows kurma testler vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…