İnternetten PC parçası almak mantıklı mı?

Murat Özay

Centipat
PC'yi upgrade edeceğimden dolayı bazı parçaları internetten alacağım. Ancak bilinen PC toplama siteleri pahalı olduğu için Hepsiburada, Gittigidiyor vs. gibi sitelerden satıcının güvenilir olup olmadığına bakıp oradan alsam yine de sıkıntı çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır çıkmaz.Özellikle de Hepsiburada'dan. N11 veya Gittigidiyor'u çok önermiyorum.Evet bazen daha ucuz olabiliyor fakat bir sorun olduğunda muhattap olucak insan bulamıyorsunuz.Teknobiyotik ve incehesap gibi siteler de güvenilir.

Not: Fiyat karşılaştırması yaparken akakçe ya da cimri kullanabilirsiniz.

Teşekkürler,gittigidiyordaki alacağım parçanın satıcısına baktım güvenilir gibi alacağım belki ama aynı parçanın hepsiburada da olup olmadığına bakmakta fayda var

Kendi PC'mi neredeyse tüm parçaları farklı yerlerden ve internetten aldım. Anakartı aldığım yer son dakika yamuk yapıp ürünün elinde kalmadığı bahanesi ile yan çizdi onu gidip kendim elden almak zorunda kalmıştım. Genel olarak ürünü sorunsuz yolluyorlar. N11 gibi satıcının 3. kişiler olduğu yerlerde biraz dikkatli olmak lazım aşırı ucuz ürünlerden uzak durun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı