İnternetten sistem toplamak için site önerileri

C:\kerem

Megapat
Yer
Ev
Daha fazla  
Yakın zamanda almayacağım, tahmini 2 sene sonra. Benim şüphe ettiğim konu farklı sitelerden parça satın almak, ben hiç internetten parça almadım nedeni ise güvenememem. Bu şekilde sistem toplasanız hangi siteleri tercih edersiniz? Hangi siteler güvenli değildir/güvenlidir? nasıl sorunlarla karşılaşabilirim?
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin durumunuz için bir yorumda bulunmak mantıksız bence çünkü 2 sene ne olacağı belli olmaz. Ama şuan için konuşursak Sinerji, İtopya ve Vatan Bilgisayar bence önerilebilir.
Bir sorun olma ihtimali durumunda ne yapmam gerekiyor? Ayrıca hepsiburada,n11 gibi sitelerden de satın alınabilir mi?

Yakın zamanda almayacağım, tahmini 2 sene sonra. Benim şüphe ettiğim konu farklı sitelerden parça satın almak, ben hiç internetten parça almadım nedeni ise güvenememem. Bu şekilde sistem toplasanız hangi siteleri tercih edersiniz? Hangi siteler güvenli değildir/güvenlidir? nasıl sorunlarla karşılaşabilirim?
Şimdiden teşekkürler.
Bence sistemi toplayacağınız zaman konu açın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı