İnternetten SRK 125R motor alınır mı?

Onları da unut bak o modeler 10 yılı devirdi artık miladı doldu bir de zamanında alıp süren kitle apaçi kitleydi o motorların haşadı çıktı kazasız belasızını bulmak imkansız. Ayrıca onların yedek parçaları çok pahalı hele hele R125 zaten bir parçası motorun kendi parasına eşit tabiri caiz ise yani onları alırsan hem sanayiden çıkmazsın hem de masrafı yüzünden motora küsersin satmaya çalışdan satamazsın da çünkü kimse artık o modelleri almak istemiyor çünkü millet uyandı artık onların saatli bomba olduğunu biliyor. Aman aklından bile geçirme çok pişman olursun.

Ülkemizde maalesef bazı motorların ikinci eline asla bulaşılmaz örneğin R25 MT25 CBR250 CBR125R125 bunlar çünkü hep serseri gibi süren motorla sürekli teker şu bu yapan bakımlarını yapmayan aksatan ve hep kazaya karışmış insanların elinden çıkıyor hepsi çok büyük kumar hani pimi çekilmiş bomba gibi.

Evet anladım o noktayı bir şey sormak istiyorum qj srk 125r alsam yuki kadar pişman olmam değil mi başka motor gelmiyor aklıma beni aydınlatın lutfen 125CC almak zorundayım bütçem 150k düzgün bir motor bulamadım hepsinin altından bir şey çıkıyor.

Evet anladım o noktayı bir şey sormak istiyorum qj srk 125r alsam yuki kadar pişman olmam değil mi başka motor gelmiyor aklıma beni aydınlatın lutfen 125CC almak zorundayım bütçem 150k düzgün bir motor bulamadım hepsinin altından bir şey çıkıyor.
250cc alsanız nk250 vs. O fiyatlara veya pulsar ns200 pulsar n250 falan da var illa 125cc olması neden zorunlu motor ehliyetiniz yok mu araba ehliyeti

Yani çin tavsiye etmem ben cf moto dışında ama 150 bine 125cc temiz motor şuan yani tek aklıma gelen ikinci el suzuki gsxr125 olur o motor nispeten daha düzgün insanlar alıyor serseriler dışında

250CC alsanız NK250 vs. o fiyatlara veya Pulsar NS200 Pulsar N250 falan da var illa 125CC olması neden zorunlu motor ehliyetiniz yok mu araba ehliyeti.

Ya ben 18 yaşındayım araba ehliyeti alıyorum 1 ay kaldı şimdi babam diyor 125CC al ehliyete işletelim yüksek CC kullanma diyor o yüzden 125CC kullanmam lazım 1 sene bende kalacak sonra satıp CC yukseltirim ama bu senelik 125CC motor gerekiyor bana hevesim çok fazla var hem elim alışsın diyorum arabamız da var motorun görüntüsü güzel olsun yeter bana şehir içinde gezicem sadece yoksa bana kalsa 250'lik bile almam daha yüksek CC alirim ama babam sorun çıkartıyor bu kadar yazdim okurken zorlanmazsiniz inşallah. D

Ya ben 18 yaşındayım araba ehliyeti alıyorum 1 ay kaldı şimdi babam diyor 125CC al ehliyete işletelim yüksek CC kullanma diyor o yüzden 125CC kullanmam lazım 1 sene bende kalacak sonra satıp CC yukseltirim ama bu senelik 125CC motor gerekiyor bana hevesim çok fazla var hem elim alışsın diyorum arabamız da var motorun görüntüsü güzel olsun yeter bana şehir içinde gezicem sadece yoksa bana kalsa 250'lik bile almam daha yüksek CC alirim ama babam sorun çıkartıyor bu kadar yazdim okurken zorlanmazsiniz inşallah. D
Yok anladım çünkü 125cc gereksiz yani hem pahalı yani az değil fiyatları hem de 1 ay sonra sıkılırsın yani yetmiyor gitmiyor diye ama işte mecbursan o zaman ikinci el suzuki gsxr125 bak 150 bin liraya az kilometreli temizleri var

Yok anladım çünkü 125CC gereksiz yani hem pahalı yani az değil fiyatları hem de 1 ay sonra sıkılırsın yani yetmiyor gitmiyor diye ama işte mecbursan o zaman ikinci el Suzuki GSXR125 bak 150 bin liraya az kilometreli temizleri var.

Baktımda bulunduğum ilde de satan birileri yok şans benden yana olmadı ama ehliyeti alana kadar bekleyip bakacağım zaman gösterir ne olacağını gece gece sizi de yordum sağ olun form için.

Baktımda bulunduğum ilde de satan birileri yok şans benden yana olmadı ama ehliyeti alana kadar bekleyip bakacağım zaman gösterir ne olacağını gece gece sizi de yordum sağ olun form için.
Yok estağfurullah ama şimdi ben bekle derim çünkü 125cc motor gerçekten hemen sıkılırsın gitmiyor dersin araba sollayamıyorum dersin vs. Yani ehliyetini al a2 ehliyetini sonra artık kadana göre bir motor bak hem para da biriktirirsin bu süreçte çünkü 125cc alsan yarın öbür gün onu satmakla uğraşacaksın bir de

Dostum çin malı önermiyorum. Ne olursa olsun hele hele öyle adı sanı belli olmayan ülkeye yeni girmiş modelleri asla yaşadığın yerde bayisi dahi yokmuş bir şey olsa ne yapacaksın
RKS uzun yıllardır var ama modeller genelde kötüydü, fakat getirdikleri QJ Motor güzel bir marka. Distribütörü RKS olduğu için her yerde bayisi ve servisi var.

SRK 125R almak istiyorum bulunduğum ilde yok yakın bir ilde bayisi var orayla konuşup bana getirmelerini söylesem bunu kargoyla yapabilirler mi bir de 125 CC Yuki GP2 düşünüyorum hangisini almalıyım?
Evet getirebilirler.

Güzel motor ben de almak istiyorum hatta. GP2 de güzel fakat daha ufak bir motor ve stokta yok diye biliyorum, parçası falan da daha zor bulunur fakat SRK125R'dan daha hızlı.

RKS uzun yıllardır var ama modeller genelde kötüydü, fakat getirdikleri qj motor güzel bir marka. Distribütörü RKS olduğu için her yerde bayisi ve servisi var.

Evet getirebilirler.

Güzel motor ben de almak istiyorum hatta. GP2 de güzel fakat daha ufak bir motor ve stokta yok diye biliyorum, parçası falan da daha zor bulunur fakat srk125R'dan daha hızlı.

Onu nasıl yapacağım servisle falan mı konuşayım nereyi arayayim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı