Steam İnternetten Steam oyun keyi almak güvenilir mi?

İhsan Koç

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar internetten güvendiginiz Steam oyun keyi satan site var mı ve mantıklı mı? Bir de dolar kuru olarak satan firmalar var. Onlar TR'de geçer mi veya güvendiginiz aldığınız bir site var mı, mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar internetten güvendiginiz Steam oyun keyi satan site var mı ve mantıklı mı? Bir de dolar kuru olarak satan firmalar var. Onlar TR'de geçer mi veya güvendiginiz aldığınız bir site var mı, mantıklı mı?

Güvendiğim yok ama 30-50TL arası ise denemekte fayda var.

Şahsen Kabasakal kullandım:

6 Dolara anca düşen oyunu 80TL'ye, 10 dolara düşen oyunu 220TL'ye almış oldum. Bu tarz siteler 5 dakika içinde veriyorlar ve rahatınıza bakıyorsunuz. Tabi iade kesinlikle söz konusu olmuyor.
Yabancı para ile satın alırsanız bankanızın kuru ne ise ona göre ödersiniz ve "Key" teslim olur. Siteler "Türkiyede geçerli/geçersiz." diye belirtirler.

Aşağıdakileri kullandım ve bir sıkıntı yaşamadım, ucuzsa mantıklı. Key alırken satıcıya ve etkinleştirme bölgesine dikkat etmenizi öneririm.

eTail
Voidu
Kinguin
GamersGate
IndieGala

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı