İnternetten Telefon Almak

Note 6 Pro ve Mi 8 Lite bana artık alınmaz gibime geliyor. Redmi Note 7 baya iyi gözüküyor kağıt üstündeki değerler ile.
Mayısa kadar TR pazarına düşer mi sence? Kaç TL olur ortalama?
Ne gibi bir sıkıntıdan endişeleniyorsunuz, satın alma işleminin ertesi günü elime ulaştı gayet zarif ve güzel bir telefon. Annem için aldım pek kurcalama şansım olmadı ama dediğim gibi genel anlamda gayet hoşuma gitti diyebilirim.,Gerçi şimdilerde Redmi Note 7 yada Pro nun geleceği yönüünde duyumlar aldım beklenebilirdi belki de.
Benim endişelenme durumum yok, telefon açılmış vs. şeyler yaşandı mı onları merak ettim. Öyle durumlarda iade kabul ediliyor öyle yapmış olabilirler diye sormuştum. Bir forumda görmüştüm, telefon geldiğinde rootlanmış ve radyosu silinmiş vaziyetteymiş. Ama yazan arkadaş acaba radyo yüklü gelse pahalı olacağını biliyor mu?
 
Alışveriş sitelerindeki alınan ürünün yorumlarını gösterebilirsiniz ailenize bu kadar insan alıyor sıkıntı çıkmıyor hesabı yapabilirsiniz. İade şartlarını okutabilirsiniz 15 gün içinde koşulsuz şartsız iade gibisinden.
 
Gittigidiyor a giriş yapıyorsun menüden aldıklarıma giriyorsun orada satın aldığın ürünün altına bir seçenek çıkıyor (tam hatırlamıyorum) ona tıklayacaksın o kadar.
Anladım hocam. Peki ürün geldikten sonra onay vermezsem ne okur bir bilginiz var mı?

Bu iki satıcıdan birinden alan var mı? İki linkteki ürün arasından hangisi daha mantıklı geliyor?
Mi8Lite EnGaranti servisi sağlam mıdır? (bu arada bunları aileme göstereceğim için yazıyorum, yoksa ben de biliyorum sağlam olduklarını.)
 
Anladım hocam. Peki ürün geldikten sonra onay vermezsem ne okur bir bilginiz var mı?
Onaylamazsanız 3 gün içerisinde paranız otomatik olarak satıcıya aktarılır eğer ürün elinize geçtiğinde bir sıkıntı fark ederseniz yine size söylediğim yerde bekletme seçeneği gibi bir şey var ona tıklayacaksın ve satıcı ile iletişime geçeceksin.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı