İnternetten test kitabı nereden alınır?

snowman0

Hectopat
Merhaba internetten test kitabı almak istiyorum. Fiyatların uygun olduğu güvenilir siteler var mı? Mesela Karekök 0 Analitik Geometri kitabını alacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba internetten test kitabı almak istiyorum. Fiyatların uygun olduğu güvenilir siteler var mı? Mesela Karekök 0 Analitik Geometri kitabını alacağım?
Dolaptan temiz bulursan alabilirsin 2023ten eski değilse sorun yok bence.

Hocam pdf olarak bulup çıkarmak daha ucuza gelebilif

Ben trendyoldan alıyorum genelde bir kaç siteye bakıyorum kampanya vs. en uygun genelde trendyol oluyor.

Ben Trendyol'dan alıyorum genelde birkaç siteye bakıyorum kampanya vs. en uygun genelde Trendyol oluyor.

Baktığınız diğer siteler hangileri acaba? Benim için güvenilir olması önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesajda bir karışıklık olmuş düzelttim sizce güvenilir satıcılar hangileri acaba.

Hocam tam olarak bir isim veremeyeceğim.

Ama mesela Trendyol'dan kitap alırken altta satıcının kendisi çıkıyor satıcıya verilen puanlara yorumlara bakabilirsiniz.

Bazen de satıcının kendisi direkt yayınevi oluyor.

Baktığınız diğer siteler hangileri acaba? Benim için güvenilir olması önemli.
Hocam abuk subuk site olmazsa genelde güvenli oluyor, benim baktığım siteler trendyol, hepsiburada, bkmkitap bide kendi şehrimde ki işlere bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…