Dolaptan temiz bulursan alabilirsin 2023ten eski değilse sorun yok bence.Merhaba internetten test kitabı almak istiyorum. Fiyatların uygun olduğu güvenilir siteler var mı? Mesela Karekök 0 Analitik Geometri kitabını alacağım?
Ben trendyoldan alıyorum genelde bir kaç siteye bakıyorum kampanya vs. en uygun genelde trendyol oluyor.Merhaba internetten test kitabı almak istiyorum. Fiyatların uygun olduğu güvenilir siteler var mı? Mesela Karekök 0 Analitik Geometri kitabını alacağım?
Ben Trendyol'dan alıyorum genelde birkaç siteye bakıyorum kampanya vs. en uygun genelde Trendyol oluyor.
Baktığınız diğer siteler hangileri acaba benim için yeni basım olması önemli nasıl anlayabilirim sizce bir kitabın yeni basım olduğunu.
Satıcıya sorabilirsiniz hocam.
Mesajda bir karışıklık olmuş düzelttim sizce güvenilir satıcılar hangileri acaba.
Hocam abuk subuk site olmazsa genelde güvenli oluyor, benim baktığım siteler trendyol, hepsiburada, bkmkitap bide kendi şehrimde ki işlere bakıyorum.Baktığınız diğer siteler hangileri acaba? Benim için güvenilir olması önemli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.