İnternetten Ucuz Windows Lisansı Alınır Mı?

Epttavm'den hangi dükkandan almıştınız? Bende onu tercih edeyim. Bir linkteki satıcı ilanı kaldırmış. Diğer güvenli gibi duran Yazılım Budur satıcısı kalmış sadece, iyi akşamlar.
@Kaan Adem Denge
@darkfreez
teknolojiburada adlı mağazadan alım yapmışım bende şuan 22 TL den satışa devam ediyorlar. 12.02.2019 tarihinde almışım

uzak durun 3 aylık deneme lisansı satıyorlar n11 ve yazılımbudur sitesinden aldığım 3 adet windows ve 1 office lisansı 3 - 4 ay sonra iptal oldu. şikayetvar sitesinde de sorun yaşayanları görebilirsiniz.

uzak durun 3 aylık deneme lisansı satıyorlar n11 ve yazılımbudur sitesinden aldığım 3 adet windows ve 1 office lisansı 3 - 4 ay sonra iptal oldu. şikayetvar sitesinde de sorun yaşayanları görebilirsiniz.
Bende yazılımbudur epttavm satıcısından sitedeki olumlu yorumlar sebebiyle lisans aldım. Umarım dediğiniz gibi 3-4 ay sonra problem yaşamayız.

YouTube da bir site bununla ilgili video yayınlanmıştı. Ben 1 senedir deneme sürümü olarak kullanıyorum. Lisanslama gereksinimi duymadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı