İnternetten ucuza satılan Windows 10 Key güvenli mi?

Makaleler
3
İnternetten orijinal Windows 10 OEM anahtarı almayı düşünüyorum, önerdiğiniz bir site var mı?
Bu tarz anahtarlar güvenilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetten orijinal Windows 10 OEM anahtarı almayı düşünüyorum, önerdiğiniz bir site var mı?
Bu tarz anahtarlar güvenilir mi?

Patlama ihtimali var internette devlet sırlarının güvenli olup olmamasıyla aynı şeyi soruyorsun aslında.

Ucuz keyler yasa dışı yollar ile elde edilip satılıyor. 1-2 yıl içerisinde patlayanları da var, sağlam kalanları da. Ancak crack yapmaktansa bu keylerden almak daha mantıklı.

Siteleri fazla bilmiyorum ama çoğu sitede yardım hattı olur. Öncelikle o yardım hatlarının işe yarayıp yaramadığını deneyin. Yine de arkadaşın dediği gibi elinizde patlayabilir.

trendyoldan almıştım, 3 ay falan oldu hala sorunsuz kullanıyorum. Patlamadı yani. Crack yapsan da aynı şey ama crack daha riskli bence.

Trendyol'dan almıştım, 3 ay falan oldu hala sorunsuz kullanıyorum. Patlamadı yani. Crack yapsan da aynı şey ama crack daha riskli bence.

2 Yıl sonra patlama ihtimali var hemen hemen yeni almışsın aslında almanıza gerek yok eğer kasa toplayacaksanız bence 1-2 yıl daha para biriktirip Windows'un orijinalini alın.

Dün aldım OEM Key. OEM Key'ler patlar mı bir bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…