Lokman COŞKUN Yoctopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #21 Önceki bilgisayarıma orijinal lisanslı win 8.1 single language yüklüydü. Yukarıdaki yazıları okuyunca win 8.1 deki lisans anahtarını win 11 home single language yüklü yeni bilgisayara denedim hakikaten (kopya olarak) etkinleştirildi.
Önceki bilgisayarıma orijinal lisanslı win 8.1 single language yüklüydü. Yukarıdaki yazıları okuyunca win 8.1 deki lisans anahtarını win 11 home single language yüklü yeni bilgisayara denedim hakikaten (kopya olarak) etkinleştirildi.
118483 Kilopat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 1.595 Makaleler 2 Çözümler 14 4 Nisan 2023 #22 Alınır ve hiçbir şey olmaz...
Bay Emirki Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 84 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Fujitsu D3011-A1 İşlemci: Intel Pentium Dual-Core E6500 2.93 GHz Grafik: (Dahili) Intel Q43 Express Chipset RAM: 8 GB DDRIII Sabit Disk: Samsung HD080HJ 80GB Cinsiyet Erkek 18 Mart 2024 #23 revivality dedi: Şu videoyu izle de KMS'nin asıl amacı ne ve niye kullanılmamalı bir anla canım benim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Izlemek için kanala katılmanızı istiyor.
revivality dedi: Şu videoyu izle de KMS'nin asıl amacı ne ve niye kullanılmamalı bir anla canım benim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Izlemek için kanala katılmanızı istiyor.
Ali İmran Yılmaz Centipat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2024 #24 burda windows pro key ler satılıyodu bakabilirsin craftgame | Shopier Güvenli ödeme, pratik alışveriş. www.shopier.com
burda windows pro key ler satılıyodu bakabilirsin craftgame | Shopier Güvenli ödeme, pratik alışveriş. www.shopier.com