İnternetten ürün satma

harun1595

Hectopat
Daha fazla  
İnternetten ürün satma işlemi nasıl gerçekleşiyor? Satın alan kişinin parayı ödemesi için kendimize ait banka hesabımız olması yeterli mi? Önce satın alacak kişi parayı yatırmalı değil mi? Kargo firmaları hata yapıyor mu? Aksaklık olunca ne yapmalıyım? Biliyorum çok soru sordum ama yardımınıza ihtiyacım var.

Bunun için çeşitli siteler var. Gittigidiyor olabilir. Ürün satmak için banka hesabınız olması gerekir. Ürünü alıcı alınca para bir süre onay kısmında bekliyor. Alıcı ürünü sorunsuz bir şekilde aldıysa ürüne onay veriyor ve siz paranızı hesabınızda görüyorsunuz. Aksaklıklar için sitelerin belli kuralları mevcut. Bunları okuyun.

Bunun için çeşitli siteler var. Gittigidiyor olabilir. Ürün satmak için banka hesabınız olması gerekir. Ürünü alıcı alınca para bir süre onay kısmında bekliyor. Alıcı ürünü sorunsuz bir şekilde aldıysa ürüne onay veriyor ve siz paranızı hesabınızda görüyorsunuz. Aksaklıklar için sitelerin belli kuralları mevcut. Bunları okuyun.
Ürün bende düzgün çalışıp alan kişide hata verirse ne yapmalıyım?

Güvenli ticaret yöntemleri vardır. Bir firma ortada aracı olur. Paranızın veya malınızın güvende kalmasını sağlar.

Ancak senin gönderdiğin ürün, karşı taraf tarafından kabul edilmezse, aracı dediğimiz firma da sana para aktarımını gerçekleştirmez.

Bir şey alırken güvenli ticaret yöntemlerini tercih edebilirsin.
Ancak ben satarken her zaman elden satarım. Parayı almadan da test falan ettirmem tek başına. Gider beraber test ederiz, tamam dersen takası gerçekleştiririz mantığıyla hareket ederim.

Güvenli ticaret yöntemleri vardır. Bir firma ortada aracı olur. Paranızın veya malınızın güvende kalmasını sağlar.

Ancak senin gönderdiğin ürün, karşı taraf tarafından kabul edilmezse, aracı dediğimiz firma da sana para aktarımını gerçekleştirmez.

Bir şey alırken güvenli ticaret yöntemlerini tercih edebilirsin.
Ancak ben satarken her zaman elden satarım. Parayı almadan da test falan ettirmem tek başına. Gider beraber test ederiz, tamam dersen takası gerçekleştiririz mantığıyla hareket ederim.
Çetrefilli işler demek ki. Kullandığımız ürünü ya öldü fiyatına satacağız ya da çöpe atacağız.

Yo hayır, ikinci el alışverişte her zaman elden ticareti tercih edeceksin hepsi bu.
Ben Logitech G27 direksiyon setimi 600 liradan elden aldım, satarken de 650'ye elden sattım.

Yalnızca ticaret sonrası oluşacak sıkıntılardan sorumlu olmadığını belirteceksin.
Çok istiyorsa test etmeye gelebilir kendisi.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı