İnternet'ten uygun fiyata satılan Windows 10 Key satın alma

Eski lisansımın bilgisayarımda yazdığı bir yer var mıdır? Onu bulup tekrar kullanamaz mıyım? Sonuçta aynı bilgisayara format atmak istiyorum.

Windows lisansı üstünde gelen yeni nesil bilgisayarların çoğunda lisans BIOS'a yazılmış oluyor. Windows 10 2004 sürümünü USB belleğe yapıp sistem kurma ekranına geldiğinizde sizden herhangi bir lisans anahtarı istememesi lazım. Yine de lisans keyimi alayım derseniz aşağıda bıraktığım linkte bulunan program ile bilgisayarınıza girilmiş olan lisansları görebilirsiniz.

Windows lisansı üstünde gelen yeni nesil bilgisayarların çoğunda lisans BIOS'a yazılmış oluyor. Windows 10 2004 sürümünü USB belleğe yapıp sistem kurma ekranına geldiğinizde sizden herhangi bir lisans anahtarı istememesi lazım. Yine de lisans keyimi alayım derseniz aşağıda bıraktığım linkte bulunan program ile bilgisayarınıza girilmiş olan lisansları görebilirsiniz.

Peki o lisanları tekrar kendi bilgisayarımda kullanabilir miyim?

Ben uzun zamandır kullanıyorum, henüz bir zararını görmedim. Ancak bildiğiniz problemleri varsa söylerseniz sevinirim.

Ben de neredeler diyordum.

Evet zararları var virüs gelebiliyor ve kim olsa gidip de 1000 TL vermez ben de vermem ama 15 TL gibi mantıklı şeylere verilir. Ucuz orijinali olan varsa neden gidip pahalısını alayım ki? Hem arkadaş bunu size laf olsun diye söylemiyor korsan cihazlara zarar verdiği için, sizi düşündüğü için söylüyor. Korsana destek yok diyenler haklılar çünkü korsan zarar veriyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı