10 lira olması 20 lira olması 30 lira olması önemli değil. Kore'deki bir fabrikanın patlatılması sonucu ürün anahtarları kopyalanarak satışa sunuldu. Aldığın key garip bir mail tarafından geliyor %90 izi sürülemeyecek bir yerden. Önerim ha crack ha bu sadece program indirmeyip para vermek daha iyi crackte virüs olabilir.
Ben de 20 lira gibi bir rakama almıştım. 6 yıldır hiçbir sorun çıkmadı. Defalarca format atıp yeniden aktifleştirdim. Güvenilir bir yerden alırsan sorun olacağını sanmam.
Windows 10 Pro Dijital Lisans FATURALI en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Windows 10 Pro Dijital Lisans FATURALI incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
Windows 10 Pro Dijital Lisans FATURALI en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Windows 10 Pro Dijital Lisans FATURALI incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!