İnternetten Windows 11 keyi alınır mı?

omryldz00

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
"ANAKART" : MSI A320M PRO VD/S
"İŞLEMCİ" : AMD Ryzen 5 4500
"EKRAN KARTI" : MSI GEFORCE RTX 3050 6G
"RAM" : 2X8 GB GSKİLL RIPJAWSV 3200 MHz DDR4 CL16
"SSD" : HYPERX FURY 3D 120 GB
"HARDDİSK" : TOSHİBA MQ01ABD100
Selam sevgili Technopat sakinleri, başlıkta da gördüğünüz üzere Trendyol, Amazon, Hepsiburada gibi satıcılarında satılan 5 TL 25 TL gibi fiyatları olan keyler alınır mı? Güvenilir mi ayrıyeten bu keyler neden bu kadar ucuza satılmakta tamam yaşadığım bu dönemde ucuz bir şey bulmak zor ama bana nedense bir tuhaf geldi bu kadar ucuza satılmaları. örnek: Microsoft Windows 11 Professional Dijital Key Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Trendyol gibi sitelerde satılanları bilmiyorum ancak SağlamLisans'da 100TL gibi makul fiyatlara key alabilirsiniz. Bizzat kendim oradan alıyorum. Güvenilir.

Ben sağlam lisanstan almıştım ortalama bir fiyatı var ama sorun yaşamadım.

Alınır hocam, toplamda 3 bilgisayarda hep farklı farklı keyler almıştım. Bir sıkıntı yaşatmıyor.

Dostum bu keylerin hiç birisine para vermene gerek yok, zaten programlar aracılığıyla ücretsiz olarak orjinal dijital lisans ile anahtarlar anakartına gömülüyor. Bu keyler sızdırılmış ya da bir şekilde ele geçirilmiş windows keyleri, internette az araştırma yap Türklerin yaptığı programda var, program ile windowsunu dijital lisansla, akabinde usb den tertemiz tekrar format at tertemiz windowsunu açtığında lisanslanmış olacak bu kadar basit.

Programı bilgilerinin olduğu windowsa kurmak istemezsen önce bilgilerini yedekle, bilgisayara format at, programla dijital lisansla ve tekrar format at işlem bu kadar, iki defa format atmış olacaksın.

Bu işlemde orjinal windows anahtarı anakartına gömülüyor ve lisansladıktan sonra usb den format atacağın için herhangi bir virüs bulaşma ihtimali yok %0.

Buradan toplam 3 tane key aldım, bir sorun yaşamadım.

Sizi kim kandırdıysa çok sağlam kandırmışlar...

Buradan toplam 3 tane key aldım, bir sorun yaşamadım.

Sizi kim kandırdıysa çok sağlam kandırmışlar...

Evet kandırılmışa benziyorum, bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın. Programı paylaşmak yasak olduğu için adını veremiyorum.

İnternette gördüğün 100 TL ye - 20 TL'ye orjinal lisans satan kişiler bu programlardan anahtarları araklıyor ve ücretsiz olan şeyi para ile kullanıcıya satıyor. Yöntemi açıkladım ve tamamen ücretsiz, yüzde yüz güvenli, temiz windowsta program ile orjinal windows lisanslanıp tekrar format atılıyor.

Trendyol vb sitelerden önermem buradan al garanti olsun Windows 11 Pro OEM Lisans Key Satın Al | SaglamLisans

OEM Key saklanabilir.
Eki Görüntüle 2356553

Evet kandırılmışa benziyorum, bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın. Programı paylaşmak yasak olduğu için adını veremiyorum.

Anakartın içinde key saklanmaz. Sizce her kullanıcı Windows mu kullanıyor. Sizin yaptığınız crakli Windows ISO'su oluyor. Konu hakkında birazcık bilgi sahibi olun. Yasak dediğin programina internette çok az dolaşınca bulmak çok sabit. Senin kurduğun işlerim sistemin Microsoft'a ait değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Trendyol gibi sitelerde satılanları bilmiyorum ancak SağlamLisans'da 100TL gibi makul fiyatlara key alabilirsiniz. Bizzat kendim oradan alıyorum. Güvenilir.

Ben SağlamLisans'tan almıştım ortalama bir fiyatı var ama sorun yaşamadım.

Bende SağlamLisans'tan almayı düşünüyorum ama kafama takılan birkaç şey var öncelikle güvenlik konusunda bir sorun yaşar mıyım yani kişisel bilgi fotoğraf belge gibi şeylerde sorun olur mu?
Bir de Retail OEM gibi şeyler var hangisini almak mantıklı?
Aldığım ne sadece bana özel mi oluyor yani aynı keyi bir başkası daha kullanıyor mu kullanıyorsa bu durum sıkıntı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…