İnternetten Windows 11 keyi alınır mı?

Bende SağlamLisans'tan almayı düşünüyorum ama kafama takılan birkaç şey var öncelikle güvenlik konusunda bir sorun yaşar mıyım yani kişisel bilgi fotoğraf belge gibi şeylerde sorun olur mu?
Bir de Retail OEM gibi şeyler var hangisini almak mantıklı?
Aldığım ne sadece bana özel mi oluyor yani aynı keyi bir başkası daha kullanıyor mu kullanıyorsa bu durum sıkıntı mı?

Ben SağlamLisans'da hem kendi bilgisayarım olsun laptopum olsun oradan aldım iki adet lisans Office 365 lisansi da oradan aldım hemen geliyor herhangi bir sorun olunca canlı desteğine söyleyip yenisini veriyorlar.

Anakartın içinde key saklanmaz. Sizce her kullanıcı Windows mu kullanıyor. Sizin yaptığınız crakli Windows ISO'su oluyor. Konu hakkında birazcık bilgi sahibi olun. Yasak dediğin programina internette çok az dolaşınca bulmak çok sabit. Senin kurduğun işlerim sistemin Microsoft'a ait değil.

OEM lisansın ne işe yaradığını bilmiyorsun, crackli windows ISO'dan bahsediyorsun, bilmediğiniz konulara yorum yapmayın arkadaşlar.

Bir arkadaşımızın Technopat'ta bahsettiğim programın aynısının benzerini paylaştığı bir rehbere yönlendireyim seni; Ücretsiz dijital lisans elde etme

Program ise github'tan, muhtemelen github'un ne olduğunu bilmiyorsundur, diğer arkadaşlar da bilgi almak için rehberi okuyabilir, Rehberdeki program biraz daha karışık olanı, internette fullprogramlar sitesinden windows lisansı olarak aratarak Türk'lerin yaptığı dijital lisans ile windowsu aktif etme programını bulabilir.

Microsoft Windows'un orjinal anakarta gömülü OEM sistemini red eden birisiyle daha fazla tartışmaya girmeyeceğim 😉

Diğer arkadaşlar için ise; lisans anahtarlarına para vermenize gerek yok, windows orjinal sitesinden windows iso dosyasını indirip USB'ye atıyorsunuz, programla dijital lisanslayıp orjinal windows iso dosyasını indirdiğiniz usb ile format atıyorsunuz ve windowsunuz kalıcı lisanslanıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı