Internetten Windows lisansı alınır mı?

Ben uygun lisans diye bir siteden almıştım, o siteyi bilmiyorum ama internette oradan alıp da sorun yaşayan görmedim.

Ben İtemsatış'tan aldim 10TL'ye. 1 senedir saglam bir sekilde kullanıyorum.

MAK sıkıntılı mıdır yani.

evet. Gitme ihtimali var. Herkese satilirsa gitme ihtimali var. SağlamLisans'ta bu tarz sikayetler gormedim ben. SağlamLisans sitesini tavsiye ederim.

@lionex35 MAK anahtar sıkıntı değildir ancak şirketler okullar gibi toplu lisans alınan yerler için tasarladığı için atıyorum bir anahtar 1000 bilgisayar için üretilmişse ve bu anahtar 1001 bilgisayarda kullanılırsa ilk etkinleştirme yapılan cihaz devre dışı kalıyor.
anladım hocam teşekkürler kararsız kalıyorum çünkü etkinleştirmeden kısıtlıyor orj lisansta çok pahalı olunca üstüne birde pc yeni olunca çok düşünmek gerekiyor maalesef :D

anladım hocam teşekkürler kararsız kalıyorum çünkü etkinleştirmeden kısıtlıyor orj lisansta çok pahalı olunca üstüne birde pc yeni olunca çok düşünmek gerekiyor maalesef :D
Sorun olmaz hocam alabilirsin.

Bir sürü insan kullaniyor.

@lionex35 Linkini atar mısınız?

Şu an kullandığım ürün anahtarını da buradan aldım ancak almadan önce sorun iletişim adresinden Retail, OEM veya MAK lisans olduğunu sorgulayın. MAK lisans almayın çabuk patlıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı