İnternetten Xiaomi Mi A3 Alınır mı?

SenTiNeL54

Hectopat
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Programcısı
Merhabalar. Ürünün internetteki fiyatları normal mağazaya göre daha ucuz. Yani Vatan Bilgisayar'da bugun 2600TL fiyat çektiler ama internetten fiyatlarına baktığım zaman 1800 ile 1900 arasında olduğunu gördüm bunun nedeni nedir?

N11'den bu mağzadan alsam bir sorun yaşar mıyım?
Garanti sıkıntısı olur dediler ben de size sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır ama telefon 720p,bence bunun yerine Note 7 almak daha mantıklı :) Ben de bir Xiaomi kullanıcısı olarak söylüyorum 👍

Merhabalar. Ürünün internetteki fiyatları normal mağazaya göre daha ucuz. Yani Vatan Bilgisayar'da bugun 2600TL fiyat çektiler ama internetten fiyatlarına baktığım zaman 1800 ile 1900 arasında olduğunu gördüm bunun nedeni nedir?

N11'den bu mağzadan alsam bir sorun yaşar mıyım?
Garanti sıkıntısı olur dediler ben de size sormak istedim.

Ürün Xiomi'nin garantisi altında değil ürünü aldığın firmanın garantisi altında oluyor. Eğer ürün arızalanırsa muhattap olacağın cihazı göndereceğin ve bakımını üstlenecek firma cihazı satın aldığın yer olacak.

Onun dışında internet x'i almak mantıklı mı vs. gibi konuları gereksiz ve saçma buluyorum. Bilinçli olduğunuz sürece internetten bir şey almak bakkaldan ekmek almakla aynı şey bana kalırsa.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı