İnternt Sağlayıcı Önerisi

Mlzmoglu

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bu ayın 23'ünde Türk Telekom ile olan sözleşmem sona eriyor. 2 hafta önce Türk Telekom ile görüşmemde adresime fiber internetin geldiği söylendi. Türk Telekom'dan bıktığım için Netspeed'e geçmeyi düşünüyorum. Sizce geçmeli miyim? Geçiş işlemleri için ne yapmam lazım? Başka önereceğiniz sağlayıcıları da düşünebilirim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. İyi günler.

Bir süredir Turknet kullanıyorum ve çok memnunum. 75mbit download 4mbit upload alıyorum sorunsuz. Altyapınız sağlamsa Turknet düşünebilirsiniz. Fakat Turknet fiber hizmeti vermiyor. Fiber almak isterseniz Netspeed ve Millenicom'un fiber paketlerine bakabilirsiniz.

Netspeed, Millenicom vs. altyapısı kendine ait olmayan ve küçük şirketlere pek güvenemiyorum. Altyapıya bağlı kaliteli internet verebilirler, ancak herhangi bir problemde gerekli müdahaleyi zamanında yapabilirler mi ? Ondan şüpheliyim. Kablonet, Vodafone, Superonline (Türk Telekom' u ekleyebiliriz.) gibi kendi alt yapısını kullanan büyük şirketler bence daha iyi olur. Kablonet düşünürsen tarife önerebilirim.

Turknet öneririm. Bir inceleyin websitelerini ve kullanıcı yorumlarını. Sözleşmem bitttiğinde Turk Telekom ile bende geçeceğim.
Türknet'in Müşteri Hizmetleri yok diye duymuştum. Aradığım zaman ulaşamamak can sıkıcı olabilir.
Bir süredir Turknet kullanıyorum ve çok memnunum. 75mbit download 4mbit upload alıyorum sorunsuz. Altyapınız sağlamsa Turknet düşünebilirsiniz. Fakat Turknet fiber hizmeti vermiyor. Fiber almak isterseniz Netspeed ve Millenicom'un fiber paketlerine bakabilirsiniz.
Netspeed ile görüşeceğim birazdan.
Netspeed, Millenicom vs. altyapısı kendine ait olmayan ve küçük şirketlere pek güvenemiyorum. Altyapıya bağlı kaliteli internet verebilirler, ancak herhangi bir problemde gerekli müdahaleyi zamanında yapabilirler mi ? Ondan şüpheliyim. Kablonet, Vodafone, Superonline (Türk Telekom' u ekleyebiliriz.) gibi kendi alt yapısını kullanan büyük şirketler bence daha iyi olur. Kablonet düşünürsen tarife önerebilirim.
Kablonet'in tarifeleri biraz pahalı geldi bana. Önerebilirseniz düşünebilirim.

Türknet'in Müşteri Hizmetleri yok diye duymuştum. Aradığım zaman ulaşamamak can sıkıcı olabilir.

Netspeed ile görüşeceğim birazdan.

Kablonet'in tarifeleri biraz pahalı geldi bana. Önerebilirseniz düşünebilirim.

Benim şu anda kullandığım Yüz Güldüren Kampanya; 100 mbps, 5 mbps normal hız, üst paket Kablotv. Şöyle bir ayrıntı var, download hızı 19.00-24.00 saatleri arasında 25 mbps’e düşüyor. Fiyatı 89.99₺. Ben modemi satın aldım 83.99₺ ödüyorum. Günümüze göre makul bir fiyat diye düşünüyorum.

Benim şu anda kullandığım Yüz Güldüren Kampanya; 100 mbps, 5 mbps normal hız, üst paket Kablotv. Şöyle bir ayrıntı var, download hızı 19.00-24.00 saatleri arasında 25 mbps’e düşüyor. Fiyatı 89.99₺. Ben modemi satın aldım 83.99₺ ödüyorum. Günümüze göre makul bir fiyat diye düşünüyorum.
Adresimde Kablonet altyapısı yokmuş maalesef. Ttnet aboneliğimi de 1 saat önce iptal ettirdim ve Netspeed ile iletişime geçtim ama adresimde boş port yokmuş ve port işlemleri çok uzun sürebiliyormuş. Ne yapacağımı şaşırdım şu an.

Son düzenleme:
Türk Telekom aboneliğinizi iptal ettirmeden. aynı abone numarası üzerinden geçiş işlemi yapmanız gerekiyordu. Port sorunu üstüne gitmezseniz halledebileceğiniz bir problem değil. Paul Doany'e twitterdan yazmayı deneyin. Sosyalde bu şekilde geri dönüş alan kişiler vardı.

Türk Telekom aboneliğinizi iptal ettirmeden. aynı abone numarası üzerinden geçiş işlemi yapmanız gerekiyordu. Port sorunu üstüne gitmezseniz halledebileceğiniz bir problem değil. Paul Doany'e twitterdan yazmayı deneyin. Sosyalde bu şekilde geri dönüş alan kişiler vardı.
Port işi Türk Telekom’un insafında. Başka bir firmadan internet alacağım için ilgilenmezler gibi geliyor. Yine de şansımı deneyeyim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı