Testi bir de Memtes86 ile yapın. Ayrıca Murat'ın dediklerini de yapın. Sorun olursa yeniden döküm paylaşın.
Bir de PC özelliklerini yazın, her bir bileşeni.
Rehbere göre yazdığına emin misin? MBR tablosu ile deneyin çalıştıramazsanız.Memtes86 Programını USB'ye yazdım.
Rehbere göre yazdığına emin misin? MBR tablosu ile deneyin çalıştıramazsanız.
Bu hatayla bende karşılaşmıştım. Tek fark senin ekran kartı nvidia olması. Benim cihazın ekran kartı AMD HD 6500 serisiydi. Sürücülerin whql olan ve üreticinin destek kısmında paylaştığı sürücüyü kullanarak sorunu çözebilirsiniz. Güncel olan sürücü her sorunu çözecek diye bir şey ne yazık ki yok. Şuan kullandığım sürücüsü biraz eski ama hata almıyorum. Deneyebilir misiniz?
Nvidia Windows 7 64 bit sürücü
Şuan yüklü olan sürücüyü kaldırıp daha sonrasında bu sürücüyü deneyebilir misiniz ?
Yukarıda söylenenleri yapın. Verilen sürücüyü yükleyemezsin boşuna bakma.Nereden indirebilirim sürücüyü?
MBR olarak denedin mi?Evet bire bir yazdım
Yukarıda söylenenleri yapın. Verilen sürücüyü yükleyemezsin boşuna bakma.
MBR olarak denedin mi?
Güncel sürüm sadece UEFI destekli. Eski sistemler için 4.3. 7 kullanabilirsiniz.
![]()
Sisteminiz 8 yıllık olduğundan donanım ömrünü doldurmuş olması muhtemel gözüyle bakıyorum. Bu bağlamda bu sistemde olası bir ekran kartı arızasında reballing yapmak mantıksız olacaktır.
Tavsiyem sistemi emekli etmenizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.