İntro Yapabalicek Var Mı?

mfurkanerol

Hectopat
Arkadaşlar YouTube kanalım için uzun zamandır intro arıyorum. Açıkçası ben bilmiyorum pek intro yapmayı. Aklımdaki introyu YouTube'da buldum tam da bu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ancak düzenleyemedim Sony Vegas Pro 13 dosyaları bulamadı. Kendim dosyaları işaretledim ancak yine beceremedim. Bu introyu benim için düzenleyecek varsa çok mutlu olurum. Oradaki yazı yerine "Karanlık Bilgiler" yazarsa çok sevinirim. Teşekkürler...

Kanalımın adresi : Karanlık Bilgiler - YouTube

Son düzenleyen: Moderatör:
Buraya göz atabilirsin, beğeneceğinden eminim. 2D ve 3D olmak üzere intro temaları mevcut.
Velosofy

Ayrıca paylaştığın dosyaları indirdim fakat yazı direkt olarak gömülü yani değiştirsen bile mutlaka gözüküyor. Bunun için temiz dosya lazım.

Hmm, teşekkür ederim önerin için. Velosofy'yi biliyorum lakin orada bana uygun pek bir şey yok. Bilgi kanalı olduğu için biraz tüyler ürpertici, şarkısız bir giriş lazım. Velosofy'de oyun kanalları, eğlence kanalları için güzel introlar var. Tekrar teşekkür ederim.

Kardeşim peki şu introyu düzenler misin?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Zaten yazı kısımları boş geliyor. Ancak dediğim gibi Vegas Pro'dan pek anlamam. Bu nedenle yardımcı olursan mutlu olurum. Created By yazan yere Hazırlayan, Yosf Dosky yazan yere Furkan Erol, sonda büyük ekranda çıkan Ysof Dosky yerine de Karanlık Bilgiler yazarsan çok sevinirim. Adından da videomda bahsederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…