Inventus bileşenlerin kutusunu göndermedi

Neofixx

Hectopat
İnventus Mech sistemi özelleştirip satın aldım fakat kutuların gelmediğini öğrendim. Diğer parçaları anlıyorum da ekran kartının bile kutusunun gelmemesi normal mi? Müşteri hizmetlerindeki adamı biraz daraldım ve beni bir üstüne bağladı, o da 2019-2020 zamanlarında gönderdiklerini ama şu an üreticinin istememesi sebebiyle göndermediklerini söyledi. Böyle bir saçmalık olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnventus Mech sistemi özelleştirip satın aldım fakat kutuların gelmediğini öğrendim. Diğer parçaları anlıyorum da ekran kartının bile kutusunun gelmemesi normal mi? Müşteri hizmetlerindeki adamı biraz daraldım ve beni bir üstüne bağladı, o da 2019-2020 zamanlarında gönderdiklerini ama şu an üreticinin istememesi sebebiyle göndermediklerini söyledi. Böyle bir saçmalık olabilir mi?
Harbiden saçma bir durum.Alınan hazır sistemlerde bileşenlerin kutuları gönderilmek zorundadır.İade etmenizi tavsiye ederim hocam.

Harbiden saçma bir durum. Alınan hazır sistemlerde bileşenlerin kutuları gönderilmek zorundadır. İade etmenizi tavsiye ederim hocam.

Artık almak zorundayım 2 defa sistem iade ettikten sonra bunu aldım ve o sistemlerin paraları henüz düşmediği için kartlarda limit yok kendimde artık uğraşmak istemiyorum 4 gündür bunlarla uğraşmaktan kafa kalmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı