İnventus Kargo Ve Diğer Sorunları

Gus Fring

Kilopat
R5 2600 ve RTX 2060 Sistem aldım. 10 gün içinde kargoya verileceği söylendi. Bugün 10. gün ve hala kargodan ses yok. Bunu geçtim bazı kişiler (siteden alışveriş yapan) isteğe bağlı aldığı donanımların kutularının da gönderilebilir olduğunu söyledi. Mail üzerinden iletişime geçtim ve kutularıda istediğimi söyledim ancak gönderemeyeceklerini söylüyorlar.
Sipariş verecek kişilerin bunları dikkate almasını tavsiye ederim.

Bildinik markaların örneğin MSI İnfinite kasasını alınca nasıl kutu gelmemesi garip değilse hazır sistemde gelmemesi de garip değil. Gayet normal.

ben sipariş verdim kasa geldi şu an gayet memnunum inventus bence güvenilir bir firma.

Hocam bu gibi sistemlerde ürünleri toplu olarak Tray denen yani fabrika çıkışı kutulanmadan aldıkları için fiyatta uygun oluyor. Bu tarz sistemlerde genelde böyle olur zaten. İnventus müşteri memnuniyeti konusunda kendini kanıtlamış bir firma hiç bir şekilde şüpheniz olmasın siparişiniz size sağ salim ulaşacak bence Türkiye'de bulunan en güvenilir 2 Bileşen satıcısından biridir.

Orası öyle ama 11 gün oldu ve hala kargoya bile verilmedi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…