Inventus modüler sistem nedir?

• Konuyu başlatan S0rry
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.168

S0rry

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Inventus'dan fire flux sistemini almak istiyorum fakat sepete ekle butonuna bastiktan sonra urunlerin ucuz oldugunu (neredeyse yari fiyatina) ve en ustte 4000 TL degerinde moduler sistem yaziyor.
1. sorum moduler sistem tam olarak ne?
2. sorum bu urunler sepette neden bu kadar ucuz?

Ornegin XFX Speedster QICK 210 6500XT 2000TL.

Modüler sistemde retail ürün kullanıyorlar. Retail ürün demek kutusuz ürün anlamına geliyor. Özel olarak indirimli olarak ayrı satılmama kaydıyla Inventus'a veriliyor bu ürünler. Modüler ürün demek de bütün haliyle toplanmış kasa anlamına gelmekte. En üstte yazan modüler ürün fiyatı da bu paketin ayrıca bedeli oluyor diye biliyorum. Bu aldığınız parçalar kullanılmış veya 2. el ürünler değil ancak dediğim gibi kutulu ürünler de değil. Ucuz olmasının nedeni bu.

Modüler sistemde Retail ürün kullanıyorlar. Retail ürün demek kutusuz ürün anlamına geliyor. Özel olarak indirimli olarak ayrı satılmama kaydıyla ınventus'a veriliyor bu ürünler. Modüler ürün demek de bütün haliyle toplanmış kasa anlamına gelmekte. En üstte yazan modüler ürün fiyatı da bu paketin ayrıca bedeli oluyor diye biliyorum. Bu aldığınız parçalar kullanılmış veya 2. el ürünler değil ancak dediğim gibi kutulu ürünler de değil. Ucuz olmasının nedeni bu.

Kutulu olmasının tek +sı ürünü satarkenki değerinin artmasımı yoksa garantisi falandamı verilmeyecek.

Kutulu olmasının tek +sı ürünü satarkenki değerinin artmasımı yoksa garantisi falandamı verilmeyecek.
Tam olarak dediğiniz gibi. İnsanlar kutulu ürünleri satarken daha kolay satıyor. Kutusuz olunca satmak bir tık daha zor. Toplama sistemlerde garanti sistemini pek bilmiyorum açıkçası. Parça garantisi mi yoksa sistem garantisi mi veriyorlar ona bakmak lazım. Aşağıdaki adrese mail yoluyla sorabilirsiniz, ben aklımdaki tüm soruları kendilerine sordum çok ilgilendiler. Gün içinde dönüş yapıyorlar;

[email protected]

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı