İnventus'tan 1660 ve R5 2600 sistem toplama

alperen533

Centipat
  • Anakart: MSI B450M-A PRO Max
  • RAM: G.Skill 16 GB (2 adet 8 GB) 3200MHz bellek
  • SSD: Kingston A400 240GB M.2 500-350MB/s SSD
  • PSU: Sharkoon SHP-650 V2 650W 80+ EU güç kaynağı
Ne dersiniz? Bu bütçeden daha fazla çıkamam. Önerilerinizi belirtin lütfen.

D669F365-6BD9-463C-A048-0935BAC9049C.jpeg

Hocam Aquarius 5AN – Game Garaj şuradan Ram adetini 2 ve ekran kartını 1660 Ti seçtiğinizde fiyat 5558 tl oluyor. 8 mayısta yani cuma günü burdan aynı dediğim şekilde sipariş verdim aynı gün kargolandı ve salı günü elime ulaştı. Sistemle ilgili hiç bir şikayetim yok, kargolama hızı ve ulaşılabilirlik konusundada siteden çok memnun kaldım tavsiye ederim. Sormak istediğiniz birşey olursa her zaman mesaj atabilirsiniz.

Hocam Aquarius 5AN – Game Garaj şuradan RAM adetini 2 ve ekran kartını 1660 Ti seçtiğinizde fiyat 5558 TL oluyor. 8 Mayıs'ta yani cuma günü buradan aynı dediğim şekilde sipariş verdim aynı gün kargolandı ve salı günü elime ulaştı. Sistemle ilgili hiçbir şikayetim yok, kargolama hızı ve ulaşılabilirlik konusunda da siteden çok memnun kaldım tavsiye ederim. Sormak istediğiniz bir şey olursa her zaman mesaj atabilirsiniz.

Neden bu kadar fiyat fark ediyor?
Kutularını gönderdiler mi?

Son düzenleme:

Hocam farkı ben hem game garajın bu işe yeni atılmasına(isim olarak) hemde kullandıkları modellerin diğer modellere göre daha ucuz olmasına bağlıyorum. Mesela gönderdikleri kasa ve powersuppy de kendi markalarının etiketi var. Aynı zamanda inno3d çok eskiden beri varolan ve kaliteli bir ürün olmasına rağmen Türkiyede reklamı diğer modellere göre az olduğu için daha ucuza satılıyor.

Kutularıda tabi ki gönderdiler, hepsinin ayrı ayrı kutusu ve garanti belgeleri mevcut.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı