Inventus'tan Arezu bilgisayar almak

Zexsrs

Yoctopat
Daha fazla  
Inventus adlı siteden "arezu" adlı bilgisayarı alacağım, işlemciyi AMD Ryzen 5500, ekran kartını ise ASUS Dual 6500XT olarak değiştirdim ve ayrıca ek olarak 512 GB SSD seçtim. Sistem toplamda 12 bin TL civarı bir fiyata denk geliyor, işlemci soğutması yok fakat kasada 4 tane fan bulunmakta. İlk defa bir bilgisayar aldığım için biraz tedirginim açıkçası, önerilerinizi bekliyorum.

Kasanın linki: Arezu Hazır Sistemleri - inventus

Öncelikle overclock mevzularına girmeyeceksen i3 12100F öneriyorum. İlla R5 5500 istiyorsan da anakartı B550 yapmalısın. RX 6500XT RTX 3050'den bile zayıf bir kart. 12k gibi bir bütçeye de RX 6600 ekran kartlı bir sistem toplanabilir. Böyle bir imkanın varsa parçaları önerebilirim.

Öncelikle overclock mevzularına girmeyeceksen i3 12100F öneriyorum. İlla R5 5500 istiyorsan da anakartı B550 yapmalısın. RX 6500XT RTX 3050'den bile zayıf bir kart. 12K gibi bir bütçeye de RX 6600 ekran kartlı bir sistem toplanabilir. Böyle bir imkanın varsa parçaları önerebilirim.

Overclock mevzularına girmeyeceğim açıkçası. AMD Ryzen 5500 üzerinden gitmek istiyorum, anakartı B550 olarak seçtim. Ekran kartı seçme kısmında RX 6600 seçeneği yok ve olsa bile 6500 XT üstüne 3700 TL civarı bir para eklemek durumunda kalıyorum. Parçaları siteden toplu olarak aldığım için daha ucuza geliyor, fakat önerini beklerim. Inventus üzerindeki hazır sistemlerden önerirseniz çok sevinirim çünkü taksitle alma imkanım var ancak. Ayrıca Inventus adlı sitede %10 civarı bir indirimde bulunmakta, fikirleriniz için çok teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı