Invincible çizgi romanı nasıldır?

Bosko

Decapat
Daha fazla  
Invincible'da 3. sezonu bitirdim ve çizgi romanından devam etmek istiyorum. Yeni çıkan Türkçe baskıyı okuyanınız var mı? Benim gibi önce diziyi sonra çizgi romanını okuyanlar için sarıyor mu? Baskı kalitesi nasıl?

İngilizcem de orta seviye sayılır İngilizce baskısını nereden alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Invincible'da 3. sezonu bitirdim ve çizgi romanından devam etmek istiyorum. Yeni çıkan Türkçe baskıyı okuyanınız var mı? Benim gibi önce diziyi sonra çizgi romanını okuyanlar için sarıyor mu? Baskı kalitesi nasıl?

Bende türkçe baskının 1 ve 2'si var ama çizimleri berbat bence.

İnternetten biraz bakmıştım galiba sayılar ilerledikçe çizimlerin kalitesi artıyormuş. Net bir bilgiye sahip değilim ama.

Başka çizgi roman da önerebilirsiniz.
Kesinlikle The Boys'u okumalısın. Bir çeviri grubu şu an Türkçeye çeviriyor. İsim veremiyorum galiba, ama ararsan bulursun

Read Comic Online üzerinden İngilizce olarak neredeyse her çizgi romanı okuyabilirsin.

archive.org dan okuyabilirsin İngilizce olarak.

Çok tavsiye ettiğim serilerden birisidir. 2003 yılında başlamış bir seri, bundan dolayı çizimlerine laf eden kişiler o dönemin şartlarına uygun değerlendirmeli bence. Çizgi romanı, diziden çok daha iyidir bana kalırsa. Olayların arka planını ve karakterleri daha iyi anlıyorsun. Fırsatın olursa mutlaka oku.

türkçe çeviri bilmiyorum ama çizim kalitesi kesinlikle üst düzey bir çizgi roman ryan ottleyle çalışılan her sayıda o emeği hissedebiliyorsun bir bölüm başkası yapınca onun tarzını arıyorsun
İnternetten biraz bakmıştım galiba sayılar ilerledikçe çizimlerin kalitesi artıyormuş. Net bir bilgiye sahip değilim ama.

türkçe çeviri bilmiyorum ama çizim kalitesi kesinlikle üst düzey bir çizgi roman ryan ottleyle çalışılan her sayıda o emeği hissedebiliyorsun bir bölüm başkası yapınca onun tarzını arıyorsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı