Invincible çizgi romanı nasıldır?

Türkçe çeviri bilmiyorum ama çizim kalitesi kesinlikle üst düzey bir çizgi roman ryan ottleyle çalışılan her sayıda o emeği hissedebiliyorsun bir bölüm başkası yapınca onun tarzını arıyorsun.

Türkçe çeviri bilmiyorum ama çizim kalitesi kesinlikle üst düzey bir çizgi roman ryan ottleyle çalışılan her sayıda o emeği hissedebiliyorsun bir bölüm başkası yapınca onun tarzını arıyorsun.

Çok tavsiye ettiğim serilerden birisidir. 2003 yılında başlamış bir seri, bundan dolayı çizimlerine laf eden kişiler o dönemin şartlarına uygun değerlendirmeli bence. Çizgi romanı, diziden çok daha iyidir bana kalırsa. Olayların arka planını ve karakterleri daha iyi anlıyorsun. Fırsatın olursa mutlaka oku.

Siz o zaman internetten İngilizce okudunuz değil mi? İngilizcesi nasıldı?

Evet İngilizce okudum ben. Mümkün olduğunca orijinal okunması taraftarıyım imkan varsa.

Zorluk olarak soruyorsanız bence zor değildi. Tabii bazı kısımları oluyor uzayla ilgili teknik terim vb geçebiliyor ama onları tam anlamasanız bile anlamda bozulma olmadı.

Yanlış hatırlamıyorsam Image'in web sitesinde ilk sayısı ücretsizdi. İngilizcesi'ne oradan bakabilirsiniz.

Bende yıllardır erteliyordum geçen hafta çizgi dizisine başladım. İlk 2 sezonu bitti. Çok güzel yapmışlar birkaç karakteri siyahi ve eşcinsel yapmak dışında. Olay örgüsü ana hatlarıyla aynı ama bazı farklılıklar var sanırım çizgi romanla. Çizgi romanı yıllar önce okumuştum, yaklaşık 1 ayda tüm bağlantılı serilerle beraber bitirmiştim, çok sarmıştı ama bir kısmı aklımda kalmadı hızlı okuyunca :).

Çok üst düzey İngilizce gerektirmiyor ben okuduğumda B2 seviyesindeydim ne dedikleri çoğunlukla anlaşılıyor ama üstteki arkadaşında dediği gibi uzay terimleri vs biraz karışık

Evet İngilizce okudum ben. Mümkün olduğunca orijinal okunması taraftarıyım imkan varsa.

Zorluk olarak soruyorsanız bence zor değildi. Tabii bazı kısımları oluyor uzayla ilgili teknik terim vb geçebiliyor ama onları tam anlamasanız bile anlamda bozulma olmadı.

Yanlış hatırlamıyorsam Image'in web sitesinde ilk sayısı ücretsizdi. İngilizcesi'ne oradan bakabilirsiniz.

Bende yıllardır erteliyordum geçen hafta çizgi dizisine başladım. İlk 2 sezonu bitti. Çok güzel yapmışlar birkaç karakteri siyahi ve eş cinsel yapmak dışında. Olay örgüsü ana hatlarıyla aynı ama bazı farklılıklar var sanırım çizgi romanla. Çizgi romanı yıllar önce okumuştum, yaklaşık 1 ayda tüm bağlantılı serilerle beraber bitirmiştim, çok sarmıştı ama bir kısmı aklımda kalmadı hızlı okuyunca :).

Birkaç karakteri siyahi ve eşcinsel yapmamışlar sadece amberı siyahi yapmışlar onun dışında william gay zaten

Birkaç karakteri siyahi ve eşcinsel yapmamışlar sadece amberı siyahi yapmışlar onun dışında william gay zaten
3. sezon, 3. bölümdeydi yanlış hatırlamıyorsam, bölümün başlarındaki soygun sahnesindeki 2 kötü karakterde eşcinsel yapılmış. Çizgi romanda öyle hatırlamıyorum onları, tabii üzerinden zaman geçti.

3. sezon, 3. bölümdeydi yanlış hatırlamıyorsam, bölümün başlarındaki soygun sahnesindeki 2 kötü karakterde eş cinsel yapılmış. Çizgi romanda öyle hatırlamıyorum onları, tabii üzerinden zaman geçti.

Onlar gaydi zaten dizide tek gay yapılan karakter markın bir varyantı şu anlık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı