hocam heavy rainede yama çıkartın

Yamayı uzun süre oynayıp bir kullanıcı deneyimi sunmak istedim, yama gayet güzel ve yeterli şahsen benim çok hoşuma gitti, yanlış kelimeler ve cümleler çok nadir olsada varlar ama anlaması güç değil çoğunlukla eş-deş kelimeler olduğu için anlaşılıyor. Oyuna defalarca güncelleme gelmesine rağmen @VolkTyson nasıl güzel bir yama yaptıysa her güncellemede bozulmadan devam ediyor. Oyundan Claypso Türkçe çeviri ile vakit geçirdiğimden mutluyum.

Tavsiye ederim, gayet güzel yama Khamzat’ı da şuraya koyalım.

Türkçe Yama V2 olarak güncellenmiştir. V2 ile birlikte çeviride düzenlemeler ve iyileştirmeler yapılmıştır. Konu içerisindeki linkler güncellenmiştir. Calypso ekibi olarak iyi oyunlar dileriz...

Selam sanırım güncelleme aldı oyun pek çok yer ingilizce oldu düzeltecek misiniz acaba

yıllardır bekliyorum inan
Bayramdan sonra kontrol ederim.

Türkçe Yama V3 olarak güncellenmiştir. V3 ile birlikte yeni eklenen yerler çevrildi ve çeviride düzenlemeler ve iyileştirmeler yapılmıştır. Konu içerisindeki linkler güncellendi. Calypso ekibi olarak, iyi oyunlar dileriz...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…