InZOI Türkçe Yama

Elinize sağlık.
Rica ederiz, iyi oyunlarr
Elinize emeğinize sağlık. 🙏
Rica ederiz, iyi oyunlar 👍
Elinize sağlık güzel olmuş, ama bazı yerler İngilizce kalmış.
Bir kaç yerde kalmış, bildirdi arkadaşlarda bayramdan dolayı henüz bakamadım. Bugün yarın v2 ile düzeltiriz oraları, rica ederiz. İyi oyunlar
Elinize kolunuza sağlık. Hayırlı bayramlarınız olsun.
Teşekkürler, size de iyi bayramlar. Rica ederiz, iyi oyunlar

Merhaba oyunu Steam'den aldım GeForce NOW uzerınden oynuyorum. Yamayı oyunun kurulu oldugu yere atıp kurdum ama oyun hana İngilizce. Oyunun ayarlar kısmında da Türkçe secenegi bulunmuyor. Yardımcı olur musunuz?

Merhaba oyunu Steam'den aldım GeForce NOW uzerınden oynuyorum. Yamayı oyunun kurulu oldugu yere atıp kurdum ama oyun hana İngilizce. Oyunun ayarlar kısmında da Türkçe secenegi bulunmuyor. Yardımcı olur musunuz?
@shechina arkadaşımızın da dediği gibi, bende mod kurulmuyor diye biliyorum. Uzaktaki bir pcye bağlandırdığı için, sadece oyunu indirip oynatıyor sana, oyunun dosyalarına müdahale hakkı tanımıyor diye biliyorum.

Yamanın yarısından fazlasında yanlış çeviri var, Google Çeviri bile muhtemelen daha iyi çevirirdi.
Makine çevirisi evet ama düzenlenmiş olduğunu zannetmiyorum. Örneğin ilişkiler kısmındaki "Yakın" anlamındaki Close "Kapat" olarak çevrilmiş. Gözden kaçmış olabilir ama bu tarz hatalar yarısından fazlasında var. Keşke bu kadar acele etmek yerine hataları minimuma indirip paylaşsaydınız.
Emeğinize sağlık yine de.

Yamanın yarısından fazlasında yanlış çeviri var, Google Çeviri bile muhtemelen daha iyi çevirirdi.
Makine çevirisi evet ama düzenlenmiş olduğunu zannetmiyorum. Örneğin ilişkiler kısmındaki "Yakın" anlamındaki Close "Kapat" olarak çevrilmiş. Gözden kaçmış olabilir ama bu tarz hatalar yarısından fazlasında var. Keşke bu kadar acele etmek yerine hataları minimuma indirip paylaşsaydınız.
Emeğinize sağlık yine de.
Merhaba, geri dönüşün için teşekkürler. Bayram tatiline yetiştirebilmek ve hatayı en aza indirebilmek için gece 2 ye kadar düzenleyip verdik. Araya bayram tatili girince, benimde test etmeye vaktim olmadı. İki arkadaş hata bildirdi ve oraları düzenledim. Yakında v2 olarak paylaşacağım. Sizlerde gördüğünüz hataları bildirirseniz daha hızlı güncelleme alır. Oyunda diyalog olmasa da, txt dosyasında 35bin satır var. Dün kendim girip gördüğüm yerleri de düzenliyorum ama bir iki günde tek başıma hatasız yapabileceğim bir durum değil maalesef. Gördüğünüz yerleri paylaşırsanız, düzenlerim. Rica ederiz, iyi oyunlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı